Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Seriál odhaľuje tajomstvo desivého mesta, ktoré uväzní každého, kto do neho vstúpi. Zúfalí obyvatelia sa snažia viesť aspoň zdanlivo normálny život, zatiaľ čo hľadajú cestu von. Musia však čeliť hrozbám okolitého lesa vrátane hrôzostrašných netvorov. Tí sa vynárajú po západe slnka. (HBO Max)

Recenzie používateľa majo0007 k tomuto seriálu (3)

Cesta von (2022) odpad!

Seriál má (nielen vďaka účasti Perrineaua) "slušne" našliapnuté v stopách najväčšieho ojebu v histórii TV - Lost (na čo naráža aj jedna epizóda s otázkou "Are we Dead?"). Neodkryl prakticky žiadnu kartu, ako jeleň ste prišli, ako jeleň odchádzate. Vzhľadom na záver season sa dá ľahko uhádnuť, že "teleportačný strom" bude len jednou z mnoha haluzí, ktoré ešte potencionálnych divákov čakajú. Mňa už nie. ()

Volba (2022) (S01E03) 

Hlavnú úlohu v tomto seriáli bude zohrávať "zvonec" Harolda Perrineau. V prvej časti pred zotmením síce ešte šerif vyzváňal jak bimbo, v ďalších častiach však zvonec záhadne zmizol. Nuž zazvonil zvonec... a dobrým recenziám je konec! ()

Rozbitá okna, otevřené dveře (2022) (S01E08) odpad!

Úplne zbytočná retrospektívna časť, z ktorej sme sa dozvedeli akurát tak, že neger má tradične za ženu blondýnku. Jáj a našiel talizmany... ale kde sa vzali... a sme na začiatku. Takže, keď túto časť preskočíte, ušetríte si 3/4hod čumenie doblba. ()

Reklama

Reklama