Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dalším úmrtí Boyd zpochybňuje své rozhodnutí odejít. Kenny se ujímá odpovědnosti za svou novou roli. Jim získává příznivce pro svůj nápad postavit rozhlasovou věž. Fatima naléhá na Ellise, aby se s otcem usmířil dřív, než bude pozdě. (HBO Max)

Recenzie (6)

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda byla asi až moc akční a dějová, takže se tu vše o dost víc zvolní, v podstatě se zase neřeší nic jiného než traumata z minulosti a aby se neřeklo, je epizoda retrospektivní a poznáváme, jak to vypadalo, když se sem dostal Boyd s rodinou. Zajímavých je dohromady asi 5 minut a já už na to nemám nervy. Mix Ztracených a náhodné telenovely dál sledovat nehodlám. 1* ()

kenkaku odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jako jaký je jediný důvod proč se nemůžou vrátit do baráku kolonie!? Co to kurva zase je za debilitu? A proč se musíme dívat na flashbacky!? Jako šutry kde se vzaly, tu se vzaly? Vážně tohle je koncept odpovědí? Seriál se definitivně odepsal. Dvě epizody před koncem jen kupa sraček a žádný posun. ()

Reklama

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úplne zbytočná retrospektívna časť, z ktorej sme sa dozvedeli akurát tak, že neger má tradične za ženu blondýnku. Jáj a našiel talizmany... ale kde sa vzali... a sme na začiatku. Takže, keď túto časť preskočíte, ušetríte si 3/4hod čumenie doblba. ()

tuctovychlap 

všetky recenzie používateľa

nooo..hlavne aby z toho neboli druhí "Stratení", ktorých natiahli od Mallorky po Vladivostok..tu by aj vzdialenosť Mallorka-Tarragona, t.j. presah mimo jednu sériu, znamenal môj odchod..pri Fromákoch prvé tri časti pozícia "spokojnosť, má to potenciál, vyzerá to zaujímavo"..nasledoval (až na výnimky jednotlivých úryvkov epizód) pocit "mám chuť pretočiť"..týmto dielom sa dostávam do stavu "(trpkasté) čakanie na záver sezóny-veď keď už som začal, nejako doklepem"..kedy však mám nutkavý pocit, že sa to zmení v čakanie na Godota..možno ale tvorcovia vytiahnu v závere z rukáva, prípadne inej diery, fuckt dobrého žolíka.. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Retrospektíva o hlavnej postave (ak sa vôbec pri tomto skupinovom hrdinovi dá hovoriť o jedinej) je povinnosť a tak sa niečo dozvieme o tom, kto bol náš šerif v minulosti a prečo je na mieste iba so synom a nie aj s manželkou. Dozvieme sa, odkiaľ sa vzali talizmany, o ich pôvode sa ale zatiaľ nedozvedáme nič. Ak ste in, tak vás to baviť bude, ak vám už niekoľko častí prekáža, že sa zatiaľ, na rozdiel od Wayward Pines, na otázky neodpovedá, asi nemá zmysel pokračovať. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama