Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsaťdvaročný, viac-menej detinský nedoštudovaný právnik Sonny (Adam Sandler) býva so svojím spolužiakom, právnikom Kevinom (Jon Stewart) v spoločnom byte. Nemá žiadnu predstavu, čo so životom a robí všetko pre to, aby nemusel nič robiť. To sklamalo nielen jeho rodičov, ale aj priateľku Vanessu natoľko, že sa s ním rozhodla rozísť. Kevinova priateľka Corinne naopak rada príjme ponuku na sobáš a odchádza s Kevinom na dlhú služobnú cestu do Číny. Hneď na druhý deň však privedie mladý muž do ich bytu 5-ročného chlapca Juliana a odovzdá prekvapenému Sonnymu list, z ktorého vyplýva, že chlapec je Kevinovým synom. Sonny sa teda musí o chlapca postarať a situáciu chce využiť na to, aby presvedčil Vanessu o svojej zodpovednosti. Zvládnuť malého chlapca sa síce zdá byť nad jeho sily, ale Sonny vždy nájde spôsob, ako situáciu zachrániť. Postupne sa mu rola otca začne páčiť a navyše sa prostredníctvom chlapca zoznámi s Laylou (Joey Lauren Adamsová). Lenže potom sa objaví zástupca sociálneho úradu, ktorý zistil, že Sonny nie je Julianovým otcom a chlapca mu odoberie. Sonny sa rozhodne bojovať o to, aby mu bol chlapec, ktorého matka zomrela na rakovinu, zverený do starostlivosti. Študuje právnické knihy a s pomocou priateľov právnikov sa pripravuje na súdne pojednávanie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála filmů, které se mi s Adamem Sandlerem líbí - totiž on není špatný herec, ale hodně často se objevuje ve filmech, které jsou tolik melancholické až z nich teče karamel nebo tolik nevtipné, že se vám chce brečet. Velkou záhadou pro mě je jak je možné, že chlápek na mizině bez práce má pořád svůj byt a peníze na jídlo nebo sedánky někde po barech a ještě na to aby uživil a oblíkl děcko. Někdy jsem se docela zasmála a jindy mi to přišlo až příliš přehnané například u soudu. Zase to končí typickou love forever, ale nemůžete to snímku zazlívat, protože tím nikomu neškodí a pokud je venku sychravo a vy se skutečně nudíte pak není nic lepšího než koukat na podobné filmy. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Už som si zvykol že Sandlerovki majú prízemný humor ale tento počin nemá skoro nič a tobôž príbeh, cameo Buscemiho skoro nevyužité a srandy si tu neužijete skoro vôbec, plus morálne ponaučenie vyplývajúce s príbehu je úplne prehrávajúce a nechápem ako sa z takej zbytočnej nekomickej tuctovky mohol stať v USA taký hit, že by Sandler bol až taký reklamný ťahúň? ║Rozpočet $34,2miliónaTržby USA $163,479,795Tržby Celosvetovo $234,801,895 ()

Reklama

Paity 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

3* so šedým zákalom a prižmúrenými očami. Sandlerove morálne ponaučenia vo mne niekedy vážne evokujú pocit, že sledujem Step by step. A hlavne nechápem, ako sa mu vždy podarí ukecať tak dobrého herca akým je Steve Buscemi, aby sa v jeho filmoch pitvoril, strapňoval a ponižoval. A aby tam vôbec hral. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Lenivý absolvent právnickej fakulty (Adam Sandler) si adoptuje dieťa, aby zapôsobil na svoju priateľku, no všetko nejde podľa plánu a on sa stane nepravdepodobným pestúnom. Prekvapivo dojímavá a konzistentná komédia, vďaka ktorej Sandler oslovuje nové publikum bez toho, aby sa vzdal priestupnej podlosti, ktorá oživila jeho najlepšie diela. 6/10 ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Adam Sandler získal za roli v tomto filmu cenu Razzie 1999 v kategorii Nejhorší herec. (Terva)
  • Akční postavička "Potápěč Steve" je fiktivní figurka vyrobená Adamem Sandlerem podle figurky "Potapěč Dan", se kterou si hrál jako dítě. Postavička "Potapěče Dana" může být viděna v jiném Duganově filmu - Ten kluk je postrach (1990). (HappySmile)
  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)

Reklama

Reklama