Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Máte pocit, že Dennis a Kevin boli stelesnením postrachu? Tak to ešte nepoznáte Prcka! Keď bol ešte kojenec, odložila ho matka pred nejakým domom, aby sa ho ujali dobrí ľudia. Do jeho siedmich rokov sa ho podobným spôsobom rôzne rodiny zbavili už tridsaťkrát, pretože s týmto postrachom to nikto nemôže vydržať. Nakoniec zakotvil v sirotinci, kde sú naňho krátke ako mníšky tak aj psychológ. Vyslobodenie prinášajú manželia Healyovci, ktorí si chcú adoptovať chlapca a uveria „výhodným podmienkam", za akých im Prcka ponúkajú. Akonáhle si ho odvezú, v sirotinci vypukne oslava. Novým rodičom však netrvá dlho, aby pochopili, aký darček to vlastne získali. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (87)

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Takový normální rodinný film, u kterého se pobaví především děti. Dospělí to napoprvé snad taky dokáží vydržet, protože se některé scény docela povedly. Nicméně originalitu tady nehledejte a opakování jen na vlastní nebezpečí. Pokud chci sáhnout po podobném typu filmu, zvolím raději Sám doma, i když už jsem jej viděl mnohokrát. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

5 / 10 Aj napriek neoriginálnemu námetu a nudnému spracovaniu ide o prekvapivo podarené dielko. Sledovať všetko to priam démonické Prckove vyčíňanie ostro kontrastujúce s naivným snažením jeho adoptívnych rodičov je akýmsi zvrhlým spôsobom fascinujúce, čo len znásobuje prenikavá "buranská" atmosféra amerického predmestia, piknikom v lese a spievaním trampských pesničiek začínajúc a pestrofarebným jarmokom končiac. Z naratívneho hľadiska je to, samozrejme, blábol, sled viac či menej vtipných scénok bez nejakej väčšej logiky alebo časovej súslednosti, no je to práve táto neotesanosť, ktorá dáva filmu jeho špecifickú atmosféru. Navyše, ako sa bude rozprávanie chýliť ku koncu, psychika postáv sa konečne prebije do popredia a nás čakajú minimálne dve, tri skutočne dojemné scénky, ktoré mi jednoducho nedovolia ísť pod tri hviezdičky. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Celkem zábavná komedie, která trochu připomene podobné filmy : Denis postrach ulice nebo série Sám doma. Na tyto komedie ale tenhle film nemá. Přesto je to lepší nadprůměr v rámci komedií. Film zaujme, je zde dost vtipných scén, příběh taky ujde a i herecké obsazení. Některé scény jsou sice přehanané, trapné a některé konverzace a hlavně konec filmu nejsou nějak dokonalé, ale přesto se dá na film dívat i vícekrát. Hodnotím na 68% = *** ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Šílená kokotina, mě to teda moc vtipný nepřipadalo, všechno bylo strašně přehnaný a ten malej retard Michael Oliver hrál dost uboze, jediný co se mu nemůže upřít je, že měl hnusnou držku, kterou bych mu roztřískal, takže se na toho fakana docela hodil, ale to byl takovej muj sosobní pocit. Tenhle rádoby vtipný film se jenom snaží napodobit takový filmy jako je sám doma a Denis postrah okolí a to se mu zdaleka nepovedlo ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Nedá sa mi než neporovnať tento film s Denisom (mám na mysli toho filmového). O oboch prípadoch ide problémové decká, ale tu je to jeden nevychovaný parchant, ktorého by som kopal do prdele, kým by nezačal poslúchať. Namám rád malých drzých hajzlíkov. Prcek na seba strháva veškerú pozornosť a s prehľadom ruší akýkoľvek náznak inteligentného vtipu. Od prvej scénky som sa stal proti nemu zaujatý. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • John Ritter (Ben) a Amy Yasbeck (Flo) se v roce 1999 vzali. (HappySmile)
  • Filmový plakát paroduje plakát k filmu Rodičovství (1989). Oba filmy produkovala společnost Imagine Entertainment. (HappySmile)
  • Jediný herec, který se objevil ve všech třech dílech a v částečně animovaném seriálu, je Gilbert Gottfried (pan Peabody). Jack Warden (Velký Ben) se objevil ve všech třech filmech, v seriálu ale ne. (HappySmile)

Reklama

Reklama