Reklama

Reklama

Jigeum Uri Hakgyoneun

(seriál)
  • Južná Kórea 지금 우리 학교는 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (3)

Jigeum Uri Hakgyoneun (2022) 

Nechcel som moc uverit, ze hlavna linia po prvej epizode sa bude uberat takym smerom v akom sa to dialo este na konci tretieho dielu. A to je maximum casu, co som pri tejto stupidite schopny este investovat a dufat v nejaky logicky zlom. :) Jasne sa ukazalo, ako sa nase, emocne vyprahnute alebo naopak hypersenzitivene a uzasne uvedomele decka, budu v "apokalypse" chovat. Hlupucka amatercina, kde je stale dostatok casu na poctivu teen-dramu a neuveritelnu teatralnost. Dufam, ze divak, ktory videl jediny korejsky serial, Squid Game, ktory vdaka netflixu oslovil americkeho a europskeho divaka, napriek svojej priemernosti a ziskal taky hype, nebude opantany tymto hlbokym podpriemerom. Myslim vsak, ze prave to sa stane. Ze to budu prave tie "sexy" studentske rovnosaty, co v nom prebudza tak silnu afinitu. :) Neodporucam. Kazdy, kto videl aspon par korejskych serialov a nie len ten vyhajpovany, uzna, ze toto je ozaj velmi slabe. ()

Episode 1 (2022) (S01E01) 

Netflix, vidiac nevidane ohurenie europskeho i americkeho divaka priemernym korejskym serialom, siaha na istotu a opat ponuka nieco z tych koncin, dufajuc, ze to spusti dalsi hype, alebo aspon udrzi "vlnu" po uspesnom squid game. Nuz ale uz po par minutach prvej epizody mi bolo jasne, ze sa jedna len o jeden z 10tok tuctovych serialov. Sestra tieto "skolske sikanozne a rovnosatove" priam zere, takze obcas vidim, co pozera :) a vzorec je to uplne jasny. Hlupucke, nalinajkovane a silne afektovane zvyraznujuce kazdu moznu emociu. Odporucam takmer bez vynimky nasim - europskym nastrocnym, ktory este nemaju skusenost s tymto zanrom. Ti ostatni na vlastne riziko. Osobne este nieco s rychloposuvom skuknem, s profesionalnou zvedavostou, ze ked uz v prvej casti prepukol taky mayhem, akym smerom to chcu posuvat. Karantenka, ci vyhladenie....:) ()

Episode 3 (2022) (S01E03) 

Myslim, ze tri diely jasne ukazali, kam sa nase emocne vyprahnute alebo naopak hypersenzitivene a uzasne uvedomele decka budu v "apokalypse" chovat. Hlupucka amatercina, kde je stale dostatok casu na poctivu teen-dramu. ()

Reklama

Reklama