Reklama

Reklama

VOD (1)

Návrat Rýchlej roty Chipa a Dala po tridsiatich rokoch zachytáva bývalé televízne hviezdy Disney Afternoon v súčasnom Los Angeles. V tejto kresleno-hranej akčnej komédii žijú Chip a Dale medzi kreslenými a živými bytosťami v modernom Los Angeles, ale ich životy sú už úplne iné. Od zrušenia ich úspešného televízneho seriálu ubehlo niekoľko desiatok rokov a Chip (hlas John Mulaney) sa poddal životu na predmestí a predáva poistné zmluvy. Zatiaľ sa Dale (hlas Andy Samberg) po počítačovej úprave nostalgicky vracia k zlatým časom. Keď ich bývalý seriálový kolega záhadne zmizne, Chip a Dale musia oživiť svoje priateľstvo a vžiť sa opäť do postáv detektívov Rýchlej roty, aby zachránili priateľa. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (120)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem průser, ale nakonec to naštěstí bylo hrozně fajn. Jasně, druhý králík Roger to sice není, ale to snad nevadí, ne? Já se u toho bavil. Chip a Dale spolu nádherně fungují, je tu jeden parádní odkaz za druhým, vtipy jsou vesměs povedené a ta zápletka je taky dobrá. Velmi příjemně to uteče, stopáž je úplně akorát a poslední čtvrthodina je nostalgická zcela absolutně. A navíc je to fakt pro celou rodinu, protože každý si tady něco najde a hlavně u toho každý bude zažívat zcela jiné pocity. Moje byly jen pozitivní, případné pokračování v tomhle stylu bych bez váhání uvítal. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Celkom som sa bál ako to výsledne dopadne. Najmä po tom ako som videl trailer, ktorý mi dával viac dôvodov prečo nie, ako prečo áno. Ale nakoniec ma to príjemne prekvapilo a môžem povedať, že "Chip ´n´ Dale: Rescure Rangers" je oveľa lepším filmom, než som od tohto čakal. Nielenže je veľmi vtipný. On je dokonca aj kreatívne vtipný. Narozdiel od "Space Jam 2necháva postavy dýchať, využíva atmosféru prostredia a keď prináša na scénu postavičky, nie je to len lacné využitie camea. Dokonca je tu niekoľko postáv, ktoré som pôvodne vôbec nepredpokladal, že niekedy ešte uvidím. Ako napríklad to hnusné strašidlo, ktoré sme mali vidieť pôvodne ako Sonica. Takže film sa rozhodne vie baviť, prináša solídnu záhadu a pár okey prekvapení. Okrem toho aj celkom solídneho zloducha. A áno, je tu ešte aj jeden prekvapivý. Vo výsledku mi to asi najviac pripomína staré časy, keď som pozeral "Who Framed Roger Rabbit?" len ako keby to urobili tvorcovia opačne. Nemáme tu policajta s animovanou postavičkou, ale animované postavičky s policajtom. A funguje to dobre. Okrem toho to kombinuje skvele asi všetky druhy animácií aké poznáme 2D, 3D, stop-motion, plastelínu a dokonca aj maňušky. A dokonca môžeme vidieť aj namakeupované "Cats". Takže je tu toho skutočne dosť. A všetko to pôsobí veľmi dobre. Čo dodať? Som rád, že som sa mýlil, film ma úprimne dostal a myslím si, že má na to byť solídnou Disney+ klasikou. Čeknite si to a zabavte sa. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Asi první film, který se opravdu přiblížil legendárnímu Králíku Rogerovi. Nápady a vtipy neuvěřitelně narvaný film, kde stačí jednou mrknout a něco vám unikne. Bohužel příběh je zde, jen aby byl a nic tak netáhne film dopředu. Zbydou tak pouze vtipné narážky a to je na celovečerák trochu málo. Debilni druhý Space Jam to ale překonává o dva vlaky. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Niekto unáša postavičky z filmov a rozprávok a vyrába z nich lacné kópie. Na túto záhadu môže prísť iba Rýchla Rota. Herecké obsadenie: Ako by som sa asi k tomuto mal vyjadriť v prípade tejto polokreslenej, poloanimovanj a polohranej veci. Nedá sa. Prevedenie: Mal som rád Rýchlu rotu v časoch ich najväčšej slávy. Páčil sa mi ten kontrast kde jeden poloretardovaný škrečok a jeden nadpriemerne racionálny škrečok riešia spolu detektívne prípady. V prípade tohto filmu je mnoho odkazov na nostalgickú históriu ako aj na postavy z iných univerz ale vo finále to nefunguje a príbeh sám o sebe akoby ani neexistoval. Zápletka bola skoro nulová a dolapenie zloducha chabé ako aj sám zloduch. K pocitom sa vyjadrovať nebudem nakoľko som ich tu zhrnul. Pridaná hodnota: Nostalgický Eastereggs zážitok bez príbehu a vyvrcholenia. 55% ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Jako správné devadesátkové dítě jsem každé víkendové ráno vstávala brzy, abych běžela k televizi a sledovala blok Walt Disney uvádí s novými epizodami Gumídků, Kačeřích příběhů a Rychlé roty neboli Chipa a Dalea. Tehdy začala moje celoživotní láska k disneyovkám, takže jsem si logicky v minulém roce pořídila předplatné Disney+ (abych mohla uklízet a vařit u starých známých pohádek). Loňskou celovečerní Rychlou rotu jsem kupodivu viděla až teď, a věřte, že i přes vlažnější hodnocení na filmových databázích se tahle podívaná moc povedla. Obsahuje totiž nepřeberné množství popkulturních odkazů (zejména na animovaný svět), dělá si legraci z postaviček konkurenčních studií (postavička ošklivého ježka Sonica neměla chybu), ale hlavně se tu dozvíte, jak po 30 letech dopadli vaši oblíbení hrdinové Gedžitka a Zip :). Více pro dospělé než pro děti, ale super. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

Súvisiace novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

18.04.2024

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (viac)

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (viac)

Reklama

Reklama