Reklama

Reklama

Dom pri močiari

  • USA A House on the Bayou
Trailer

VOD (1)

Manželia Jessica a John Chambersovci sa po odhalení mužovej nevery rozhodnú zachrániť svoj vzťah aj rodinu. Jessica sa nechce rozviesť, ale má tri podmienky – manžel preruší kontakty s milenkou, o jeho nevere sa nikdy nedozvie ich dospievajúca dcéra Anna a všetci traja pôjdu na spoločnú dovolenku do odľahlého sídla v Louisiane, aby obnovili narušené vzťahy a zblížili sa ako rodina. Keď ich však jedného večera navštívia nepozvaní a podozrivo priateľskí susedia, víkend naberie zlovestný spád. Na povrch vyplávajú temné tajomstvá a ich krehké vzťahy, jednota, súdržnosť a solidarita sa začnú rozpadávať. Jedno je však isté - na túto dovolenku v Luisiane nikto z nich do smrti nezabudne. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

- V Ďábla nevěřím. - Ale Ďábel věří ve vás. - Když uděláte něco zlého, pootevřete Ďáblu dveře. A pokud ho navíc pozvete, pak se nesmíte divit.  John podvádí Jessicu se studentkou Vivienne. Jessica nevěru odhalí, avšak nechce rozbít rodinu nejen kvůli čtrnáctileté dceři Anně. Je makléřkou, a tak si vyhlédl jeden nóbl dům pro pracháče, co by se měl za měsíc prodat. Je na samotě, tudíž ideální místo pro společnou dovolenou, co by mohla zahojit rány. John na její podmínky i výlet přistoupí. John je ovšem větší parchant, než by se zdálo. Když přijde na návštěvu mladík Isaac se svým dědou a Jessica je s Johnem pozvou do domu, není už cesty zpět. Poněkud netradiční home invasion je psychologickým thrillerem s přesahem do fantastiky. Je o dobru a zlu a ošklivých lidských vlastnostech...řekněme na rovinu, o sedmi hříších.... Přitom se nejedná o lacinou moralitu, ale v prvním plánu jde o ohrožení rozpadající se rodiny. Johne, ty hajzle! Velmi pěkný vizuál a skvělá hudba. A krev tu vůbec nechyběla, byť nějaké ty kapky a střeva ven se najdou. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Klasický motiv s vesnickými balíky terorizujícími městskou rodinku říznutý notnou dávkou řekněme až biblického mysteriózna. A docela mě to bavilo. Občas mi sice připadalo, že je scénář ušitý příliš horkou jehlou a představitelé otce s dcerou se mi vůbec nelíbili, ale film mě dokázal udržet ve střehu, došlo i na nějaký ten zvrat, který jsem úplně nečekal a hlavně jsem byl zvědavý, co za tím vším je. Konec mě nezklamal, což je u podobných záležitostí plus a jeho doslovnost jsem spíš uvítal, ačkoliv polopatické vysvětlení bylo fakt jak pro debily. 60% ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Mě osobně tohle hodně bavilo. Jde o Home invasion místy okořeněnou až mysteriózní atmosférou. Začátek je sice takovej vlažnější ale kolem 30 minuty(večeře) to začne nabírat pořádný grády. Sice mám rád filmy kde je gore a nešetří se s krví ale tomuhle snímku to vychází i bez toho. Takže kdo by čekal kravou jízdu ten bude nejspíš zklamán. Určitě to ale mělo atmosféru a drželo mě to v napětí co z toho nakonec vyleze. Rozzuzlení filmu asi nesedne každýmu, mně ale nevadilo. Líbil se mi i celkovej vizuál a vyzdvihnout musím herecký výkony Jacoba Loflanda a Angely Sarafyan která zahrála hodně přesvědčivě. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tu sa na castingu krásne vyhrali. Hnusnejšie obsadenie som nevidel ani v petrohradskom obludáriu zvanom Kunstkamera. Matka je akýmsi krížencom smrtky a kólie, ktorej buď nedávali dva týždne jesť, alebo práve vyšla z Buchenwaldu. Malú odpoveď síce dáva jej dcéra, ktorá jej zjavne kradla jedlo priamo z taniera, z čoho matke ostalo oči vypúlené ako po trojhodinovej zápche, a to samozrejme teraz nehovorím, že by tie tri hoďky trčala na diaľnici D1. No a pri mladom záporákovi, evidentne synovi bezzubého vlkodlaka, vlastne aj ten starec s bradou omastenou od škvariek vyzeral ako milý pocestný. 80% filmu inak veľmi dobre, záver pokazený, ponorený do tej bažiny, pričom o horor nejde vôbec, ale o sympatický thriller s odpudivými kreatúrami určite. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Ono to vôbec nemuselo byť zlé, ale nedám tomu až 3*, lebo to napokon ani zďaleka nie je také dobré, ako mohlo. Prostredie parádneho domu v divočine je skvelé, ale drvivá väčšina sa odohráva v interiéri, takže divák nemá nič ako z divočiny, tak ani z krásne nadizajnového domu s bazénom a trávnikom. Je to celé také nejaké... o ničom. Kasting je akceptovateľný, ale žiadny zázrak. Po scenáristickej stránke čudo, ktoré je síce na jednej strane sympaticky nepredvídateľné, na druhej strane veľa vecí z toho nedáva žiadny zmysel. Ako keby by sa bili (minimálne) dve zápletky v jednom filme. Záverečný pokus o šokujúci twist je síce fajn, prikláňam sa k tomu, že sa mi skôr páčil, než nepáčil, ale opäť: ani z neho nič podstatné nevyplýva a navyše to spätne nedáva žiadny zmysel. Každopádne ak je tu niečo horor, tak práve finálny zvrat, predtým je to absolútne bežný triler s pársekundovými hororovými záchvevmi (divná izba). Takže nie, 2* sú tak akurát. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo od 22. marca do 19. apríla 2021 v New Orleans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama