Reklama

Reklama

No, počkaj!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (viac)

Epizódy(20)

Obsahy(1)

Hlavnými postavami tohto najpopulárnejšieho ruského animovaného filmu sú vlk a zajac. Vlk sa neustále snaží chytiť zajaca, aby ho mohol zjesť. To sa mu však nedarí. Vďaka nevydareným pokusom uloviť zajaca tak obaja zažívajú množstvo vtipných momentov. (TV JOJ)

Recenzie (476)

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

keď som bol malý tak som sa pri tom bavil a i dosť nasmial. nedávno som tento ruský kreslený seriál v tv videl opäť a úprimne musím povedať, že som bol sklamaný. väčšinou sa tu nič extra vtipné nedeje len vlk stále naháňa zajaca (v rôznych prostrediach) a to je asi tak všetko. radšej si pozrite tom a jerryho, alebo geniálneho vtáka uličníka s willy e. coyotom. niečo však nu pogodi! svetu dal a to skvelú hudbu v diely keď sa naháňajú na stavbe (určite tú melódiu poznáte). ()

Reklama

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Místo Beatles nám dali Olympic, místo Elvise nám dali Zicha, místo Toma a Jerryho nám dali tuto povedou dvojici moskevských prototypů mládeže. Snaživý bonzák Zajíc a vagabund a nemakačenko Vlk. Zvláštní je, že Vlk jde po krku Zajíci. Věřím, že ve skutečnosti takový pionýr Zajíc dřív nebo později šlápne na krk expankáči Vlkovi a pošle na Sibiř. ()

berg.12 

všetky recenzie používateľa

Ta ruská hudba! Ta má na svědomí nejen to, že jsem kvůli té krásné hymně fandil za totality ruským hokejistům (než to ze mě taťka vymlátil), ale i to, že spolu s "poctivou" animací v mých dětských očích celou českou večerníčkovou tvorbu překonala tahle dvojka. Byl jediný večerníček, na který jsem se těšíval víc - jisté příběhy hmyzu z italské produkce pana Bruno Bozzetta. PS: Je smutné, že i tenhle seriál podlehl vlně korektnosti, takže v nejnovějších dílech si vlk už svou oblíbenou Bělomorku nezapálí. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Rozprávka, ktorú si pamätá veľa ľudí z môjho detstva aj z detstva starších generácií, lebo to bola jednoducho kultová rozprávka, ktorá bola nesmierne vtipná. Stále vyhrávajúci prešibaný zajac a jeho prenasledovateľ vlk, ktorý takmer vždy prehrá. Toto je proste nezabudnuteľný seriál pre deti so super hudbou a vydarenou animáciou. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (50)

  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin napísal o svojom živote i autobiografickú knihu "No počkaj, Kotěnočkin" - píše o svojej nechuti vyrábať ďalšie príbehy série a že jeho inšpiráciou k nakresleniu seriálu bola "disneyovka" Bambi (1942). (Raccoon.city)
  • K seriálu byla později vydaná audiokniha, kdy v českém znění je vypravěčem Josef Dvořák. (hrumsrt)
  • Epizoda je věnována 25. výročí seriálu. (sator)

Reklama

Reklama