Reklama

Reklama

Obliekate si železný oblek, ste zelený od zlosti, uhryzol vás pavúk, hráte sa na netopiera alebo máte nejaké iné superschopnosti? Tak sa pripravte na to, že komédia Badman si z vás bude celú hodinu a pol nemilosrdne uťahovať. Skrachovaný herec Cedric je lúzer na pohľadanie, odsúdený životom na večný neúspech. Od priateľky dostane kopačky a jeho kamoši, sestra aj vlastný otec už nadobro stratili nádej, že by raz z neho niečo mohlo byť. Keď však Cedric dostane vo filme hlavnú úlohu superhrdinu Badmana, začne sa v jeho živote blýskať na lepšie časy. Teraz konečne nadišla jeho veľká chvíľa a má šancu všetkým to ukázať! Cedrica nová filmová rola úplne pohltí, jeho nezvratný osud večného smoliara však opäť zasiahne do hry. Cestou domov z natáčania má autonehodu a stratí pamäť. Keď sa preberie, je stále oblečený ako Badman a presvedčený o tom, že je skutočným neohrozeným superhrdinom s jasným poslaním – zachrániť svet. Môže sa niekto ako on postaviť zlu, chrániť slabých, nakopať zloduchom zadky a neublížiť si pri tom? Môže konať dobro napriek svojim vrodeným sklonom všetko pokašľať a nič neurobiť poriadne? Tak či onak, Cedric sa vydáva na akčnú misiu plnú bláznivých situácií, trapasov a šialených náhod. Byť hrdinom je super, ale nevinné deti a ženy by sa mali pred ním radšej niekde skryť. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (184)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Je úplne očividne, že sa tu budú parodovať všetci najznámejší pláštenkári od Batmana po Kapitána Ameriku a musím priznať, že je to fajn. Nemám rád, keď je humor nasilu tlačení do každej scény, no tu je to dávkované celkom dobré, divák sa toho hneď nepreje a navyše je finále až prekvapivo štýlové. Je vidno, že si frantíci v tomto filme radi spravili so superhrdinov prdel a je viac ako jasné, že ich to dosť bavilo. No a mňa to bavilo tiež, navyše je to dosť krátke, takže moc sa nie je kde nudiť. V dnešnej prekomixovanej dobe je tento film ako svieža vôňa vo vašom WC, zaručene vás preberie. 75% - 4* ()

HellFire odpad!

všetky recenzie používateľa

Ne, ne a ne. Zkusil jsem to, ale francouzský humor jde totálně mimo mě (nebyli by to Francouzi, kdyby se 90 % vtipů netočilo kolem sexu). Nezasmál jsem se ani jednou, i když pokusů o vtip bylo jako kapek v moři. To už se radši podívám znovu na Babovřesky. Film má všehovšudy hodinu a patnáct minut, ale připadalo mi, jako bych u něj seděl celý den. Utrpení. ()

Reklama

Litvicek 

všetky recenzie používateľa

Já jsem čuměl. Byl jsem kurva překvapený. Tyhle parodické komedie z ráže Žhavých výstřelů, Bláznivé střely a jiných, mi neskutečně sedí. Dělat si legraci a dělat si legraci i sám ze sebe, to je paráda sledovat a tohle výborně bavilo a já se smál jak debil. Na francouze tedy vynikající počin. 4 hvězdy - Tohle si budu rád pravidelněji pouštět. ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

OUI!Tak toto vyšlo.Philippe Lacheau má už za sebou niekoľko dobrých vecí,ale teraz to uvaril tak, že mu zato posielam plnú palbu.Takúto pohodičku som si v kine už dlho neužil a pár krát som sa že ozaj zasmial.Bláznivá komédia, ktorá v pohode funguje aj ako superhrdinský film.Bavil som sa prakticky celý čas.Zamňa suverénnych 5/5. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Pri tejto komédii je nutnosť poznať aspoň trocha Marvel a DC, pretože potom sa budete váľať od smiechu a plakať na zemi. Takéto niečo tu ešte snáď nebolo, urobiť si srandu naozaj zo všetkých superhrdinov a do toho znova nechať vypáliť Notre dam ? No prosím, Badman má všetko. A pozor, on nevykráda a neparoduje len filmy ale aj soundtracky a tak tu zaznejú hity Avengerov, Kick Ass a mnohé ďalšie. Správne krátke, sprosté a extrémne vtipné. Highlighty písať je nemožné, celá táto komédia je highlightom. Hrozne by som chcel dvojku lebo takto som sa už dlho nenasmial. 5* top komédia a na túto partiu sa pozriem aj v iných filmoch. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (16)

  • Ve filmu je narážka na film Nedotknutelní (2011), a to konkrétně na jeho fiktivní pokračování. (Knowho)
  • Philippe Lacheau si pred natáčaním poranil nohu pri futbale s priateľmi, takže všetky scény zahŕňajúce jeho chodenie alebo beh boli odložené na koniec natáčania. (Arsenal83)

Reklama

Reklama