Reklama

Reklama

Divoká zvířata

(seriál)
  • USA Animal
Trailer
USA, (2021–2022), 6 h 6 min (Minutáž: 44–50 min)

Kamera:

Roger Horrocks

Hudba:

Jasha Klebe

Hrajú:

Rashida Jones (rozprávač), Bryan Cranston (rozprávač), Rebel Wilson (rozprávač), Pedro Pascal (rozprávač), Andy Serkis (rozprávač) (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Obsahy(1)

Dechberoucí seriál o nejúžasnějších tvorech naší planety, který přibližuje nevídané okamžiky z jejich života – od dojemných až po brutální. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (13)

Bogrant 

všetky recenzie používateľa

Príjemne okuľahodiaca netflixovská dokumentárna miniséria, jednoduchšie podaná a nedosahujúca síce kvalít a škály tých od BBC, ale stále zaujímavá a patrí sa na nej oceniť najmä v podstate žiadne vypožičiavanie si rovnakých a známych záberov (možno len pri chobotnicách) a zachytenie ďalších poznatkov a naopak menej častých "tvárí" objavujúcich sa v dokumentoch (napr. pes hrivnatý). ()

Cermicek 

všetky recenzie používateľa

Skvěle! Tak přecijen umí Netflix udělat ještě něco kvalitního!👍 Ty záběry jsou úchvatný a kvalitou si to dle mého nezadá se Sirem Attenboroughem. Jasně DA je jenom jeden, ale i vypravěči od Netflixu nejsou za mě vůbec špatní a rozhodně udrží pozornost. Největší plus je ale za mě "originalita" některých záběrů a poznatků, které jsem do této doby nikde jinde nepostřehl. Za mě 100% spokojenost. ()

Reklama

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Len pekné, farebné zábery na zvieraciu ríšu nestačia na to aby aby bol dokument kvalitný. Neviem, ale chýbalo mi tam niečo, čo majú dokumenty od BBC, vďaka čomu sa stanete súčasťou zvieracej rodiny na obrazovke, čo vás doslova vtiahne do deja a zároveň vám nenásilnou cestou sprostredkuje množstvo zaujímavých poznatkov zo živočíšnej ríše. Animal je pre mňa len bezduchou spleťou záberov na potrhané sekvencie zo života zvierat. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s názorom že sa jedná o jednu z najlepších vecí, ktorú možno na Netflixe vidieť...zaujme aj fakt, že vo zvieracej ríši predátori cielene útočia na mláďatá koristi, lebo vedia že sú najslabšie a často ľudskí predátori útočia aj na ľudské mláďatá. A v momente keď sa bili mláďatá klokanov som si ihneď spomenul na organizáciu slobodných klokaních matiek, ktoré bojujú proti šikanovaniu :-D. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Divoká zvířata mile a poutavě přibližují životy několika živočišných druhů a oproti Miminkům z divočiny (též od Netflixu) působí více vyspěle. Z technického hlediska jde o řemeslně natočený dokument, informačně je taktéž poučný, ale chybí mu větší dopad na diváka, jak tomu bývá u dokumentů od BBC. Přesto se ale jedná o nadprůměrný projekt, u něhož potěší i nemonotónní vypravěčský doprovod. Z jednotlivých epizod mě nejvíce zaujaly Chobotnice, které měly místy až hororový nádech. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama