Reklama

Reklama

Chainsaw Man


Kiss no oadži (E07)

(epizóda)
  • Japonsko Kisu no Oaji (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Vždy se musí někdo obětovat a nyní je řada na Denjim. V překvapivém zvratu událostí se zdá, že Nekonečný ďábel ví, kým Denji ve skutečnosti je. (mikki089)

Videá (2)

TV spot

Recenzie (3)

Kimkong 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Souboj démonů je souboj výdrží. Jeden nemá slabinu a druhý si vytvořil Perpetuum mobile na své schopnosti. Po boji zasloužená "odměna". jen je mi divné, že tuhle část cenzurují, ale krev je OK. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hlavný hrdina v bojovom rauši mi pripomína Gatsua zo série Berserk. Po boji nás čaká klasický japonský oddych z roboty a teda večera a veľa piva. Dievčatá pijú ako dúhy a spĺňa sa nám tu ďalší japonský mokrý sen. With a twist! Záverečná scéna pôsobí realisticky. Myslím že som si obľúbil Akiho a jeho vyrovnaný a kľudný mindset. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Denji opäť ukazuje svoju šialenosť a démona poráža ľavou zadnou. Himeno si spomína na poučku o šialnosti od svojho kolegu alkoholika a máme tu aj párty. Na tej dostáva Denji svoj prvý bozk, bohužiaľ spolu so zvratkami. Himeno pokračuje v intímnostiach u nej doma. Opäť to končí cliffhangerom. Milostné zápletky tu vedia byť napínavejšie ako tie akčné. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama