Reklama

Reklama

Boy-Kills-World

  • Slovensko Boy Kills World (viac)
Trailer 2

Dej sa odohráva v takmer postapokalyptickej budúcnosti v meste, v ktorom žije a vládne skorumpovaná dynastia na čele s Hildou Van Der Koy. Práve ona mu zabila matku a sestru a jeho nechala navždy umlčať a ohluchnúť. Má jediné želanie a poslanie, vidieť ju zomierať v bolestiach. A urobí pre to čokoľvek. Aby prežil, naučí sa čítať z pier. Aby sa pomstil, podstúpi drsný výcvik u tajomného šamana. Vedený hlasom zo svojej obľúbenej videohry z detstva sa stane nástrojom smrti, ktorý nič nezastaví. A v predvečer jednej z Hildiných každoročných zábav, brutálneho zabíjania protivníkov, rozpúta krvavý masaker. (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnotenie, recenzie)

dannyyy

Jo že .. vypadá to mega zábavně ! :) i slušně brutálně, to jsem fakt nahajpován :D Jo ona vypadá v pohodě na svůj věk, udržovaně :) 

dannyyy

dannyyy (hodnotenie, recenzie)

EvilPhoEniX

Tak tohle bude naprostá šílenost 😀👊 Jinak včera jsem rozkoukal starý Dům Hrůzy z r.1999 a teď o 24 let později vypadá Famke pořád stejně, ne-li lépe. Nechápu 🙂

na príspevok reagoval EvilPhoEniX

Súvisiace novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (viac)

Reklama

Reklama