Reklama

Reklama

Dobrodružstvá Arséna Lupina

(seriál)
  • Česko Dobrodružství Arséna Lupina (viac)
všetky plagáty
Francúzsko / Kanada / Švajčiarsko / Taliansko / Rakúsko / Západné Nemecko / Belgicko / Holandsko, 1971, 26x52 min

Predloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrajú:

Georges Descrières, Roger Carel, Jacques Toja, Fritz Muliar, Héléna Manson, Marthe Mercadier, Pascale Roberts, Nadine Alari, François Maistre (viac)
(ďalšie profesie)

Recenzie (4)

Maskati 

všetky recenzie používateľa

Já dobře vím, že nehřeším,když představou se potěším, že ......zpívala Hana Talpová ústřední melodii tohoto typicky francouzskeho dílka se šaramantním, noblesně přidrzlým a poněkud ironizujícím Lupinem - Descrieresem. Velmi uspokojivý seriál, který by nezapadl ani dnes. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 13.1.1973, réžia českého znenia (ČST Praha) = MIROSLAV KRATOCHVÍL (7.2.2009) epizódy: 1. Srdcová dáma, ZÁHADNÉ SÍDLO (SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 = 10.4.1977)+epizóda ARSEN LUPIN NA DOVOLENKE (SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 = 18.5.1977) ()

ferika 

všetky recenzie používateľa

Serial mojej mladosti. Popri "4 tankisti a pes" , "S nasadenim zivota" (alias "Kapitan Kloss") a seriali o Sebastianovi zase jeden zo svetlych okamihov stravenych pri trosku slabsom vybere zahranicnych programov socialistickej televizie v 60-70 rokoch. Georges Descrieres mi bol sympaticky uz v 2-dielnych "3 musketieroch". Serial som videl vdaka pozicii Bratislavy na pomedzi 3 statov (satelity neboli) v ceskom, madarskom a nemeckom jazyku. Klasicky, najlepsi dabing bol cesky a madarsky. "Prupovidka" na zaver neskorsich casti: "Gronare, sampanske!", ci "Gronar, peszgöt!" bola pre mna bodkou za dalsim dielom velmi sympaticky natoceneho serialu s velmi sympatickym a vybornym hereckym obsadenim. Cas bezi a spomienky vyblednu. Tak som vcerajsi vecer stravil maratonom cez 6 dielov tohoto serialu, ktory mi prisiel toho dna na objednavku cez internet. Az na trosku slabsi prvy diel som sa znova utvrdil v tom, ze moje spomienky neklamu a tento serial aj po temer 45 rokoch este stale stoji za to! Prijemne pozeranie, bez zbytocnych nasilnosti, explozii a priblbleho americkeho patriotizmu. Francuzsky sarm v cistom podani. Jediny problem je, ze v nemeckom jazyku, ktoremu rozumiem, vyslo len prvych 13 casti a zvysok mam na DVD len vo francuzskom originali - tak skusim hladat titulky v internete. Alebo zeby sa niekto utrhol a vydal na DVD tento serial aj s tym suprovym ceskym dabingom? Na zazraky neverim, ale nadej umiera posledna - tak teda, mozno raz znovu: "Gronare, sampanske!" ()

Reklama

Reklama