Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Príbeh sa sústreďuje na ďalšieho obyčajného a lenivého stredoškoláka menom Aikawa Ayumu. Ten sa stane obeťou jednej zo série záhadných vrážd. Avšak je oživený dievčaťom - nekromantkou, ktorú stretol predtým, než zomrel. Ako zombie sa prebúdza do života obklopený dievčatami, ktoré sú obdarené magickými schopnosťami. Ayumu sa k nim pripája a dostáva sa do služby k Harune, za ktorú má bojovať proti nepriateľom. (Trip)

(viac)

Recenzie (16)

SonGokussj 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, po shlédnutí 1. dílu jsem si říkal, že větší slátanina to být nemůže a Zombie v převleku Mahou Shoujo, která si říká Mahou Shoujo? Bojující proti velkému Krabákovi? Okamžitě to letělo z disku a 2 týdny jsem o to nezavadil. Pak jsem si říkal "jaké pitomosti se děly ve 2. a 3. díle?" a učinil jsem dobře! Tato série mě opravdu nečekaně začala bavit a připadá mi naprosto geniální. Nevím, v čem to vězí, to si ještě počkám pár dílů, ale po shlédnutí 4. episody mohu potvrdit, že z nových anime Winter 2011 Dragon Crisis, Fractale, Hourou Musuko, Beelzebub, Gosick, IS, Yumekui Merry, a Level-E má nad Kore wa Zombie desu ka? navrch pouze (a prozatím) Fractale. (pozn. po shlédnutí Fractale -> slátanina... s tímto se nedá srovnávat):-) Tato zombie-show se povedla a opravdu se těším, jak se to bude vyvíjet dál. Silných 85% Po shlédnutí si stojím za svým prvním hodnocením. Kore Wa Zombie Desu Ka mne nezklamal v žádném směru - bylo to pojaté jako vtipná blblost a ta hnaná do dokonalosti. Proč ne tedy 100%? Protože je to jen jeden žánr, který ve výsledku nic moc neřekne, ale neuvěřitelně pobaví, když ho necháte :-) ()

Cracker 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Masou Shoujo, zombie, crossdresser a hentai. Kyuketsuki ninja. Necromancer a ďalších X potvoriek. Tieto postavy vravia samy za seba. "Kore wa Zombie desu ka?" je geniálne šialená podívaná, ktorá paroduje všetky zombie, upírske a magica girl, chýba naozaj už len mecha žáner, SRAČKY :) A to takým spôsobom, že sa budete smiať, rehotať a niektorí možno aj krochkať... ()

Reklama

Mess_kun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď mi kamoš toto anime odporučil a videl som pomerne nízke hodnotenie tuna na csfd, tak som to odložil na disku na pár mesiacov, z nudy som sa k tomu nakoniec dostal ... a anime presne splnilo svoj účel a nudu premenilo na bláznivý kolobeh zábavy. Netreba v tom hľadať nič viac a vtedy to človeka dokonale poteší. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá séria "háremovky" Kore wa Zombie desu ka? so súdržným a slušným príbehom s pár "hluchými" miestami. Ayumu má na výber hneď niekoľko dobre či horšie vybavených dievčat. Tou výbavou myslím nárazníky inak povedané prsia. Nechýba "ploché" avšak nie špatné Masou Shoujo dievčatko Haruna (charakter vhodný pre ... ak na ňu myslíte eroticky), záhadná predstavy Ayumu meniaca, nehovoriaca nekromancerka Eucliwood, výborne "nárazníkovo" vybavená ninjo upírka Seraphim a nakoniec moja obľúbená nepoviem kto (bol by to spoiler), ale tiež ninjo upírka Yuki. Takže z dievčat sa mi páčila Nekromancerka a Yuki. Príbeh na "háremovku" ujde a je v podstate ucelený a obsahuje dvoch celkom slušných záporných hrdinov. Ayumu je v podstate najkomplexnejšia a najkomplikovanejšia postava čo sa v anime objaví v dvoch sériách. Prvá séria aspoň neobsahuje toľko dievčat, ktoré sa objavia v druhej. Neuvidíme síce nejaký extra vývoj hlavnej postavy, ale čo to sa dozvieme o jeho osobnosti (hlavne v druhe sezóne na konci, ale aj tu). Nedajú sa od toho čakať nejaké "divy" ten príbeh je dosť jednoduchý a postavy sú trocha podľa šablóny ako sú aj v iných anime. Jednotlivé diely odsýpajú a miznú rýchlo pretože je to zábavné anime nad ktorým netreba veľmi rozmýšľať. Treba si ho teda dávkovať podľa chuti, ak je chuť je aj zábava. Je to mix všeličoho a je to aj dosť "Ecchi" šteklivo erotické. Ako oddychová záležitosť to vôbec nie je na zahodenie. Opening sa mi páčil a ending je trocha bláznivý, ale aj celé anime je bláznivé. Som spokojný s prvou sériou. Druhá sezóna : Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead a medzitým si ešte pozrite OVA Episode 13 a Episode 0. (Hodnotenie 3,5) ()

Five By Five 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden zombi, s ním jedna "čarodejnica" s motorovkou (a podprsenkou veľkosti XXS), jedna nekromancerka (M) a jedna nindža bojovníčka (XXL)... Nie zlá partička... Hlavný hrdina sa dokonca prekvapivo ani nespráva ako nejaký úchyl, či idiot - škoda však tej travesty premeny... A hlavne všetky tie potvory, od lietajúcej veľryby až po giga kura (bitky s nimi u mňa prepadli)... - i keď vzhľadom na ich pôvod - ... - je to tak trochu pochopiteľné... Príbeh ok, no pokojne sa môže stať, že to budete pozerať len kvôli tomu ženskému osadenstvu - v tom prípade neprehliadnite poslednú epizódu... ^_^ Páčil sa mi aj opening a ending, takže tie 4* dám, no sú skôr také slabšie... ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama