Reklama

Reklama

Kore wa Zombie desu ka? É, kore ga saišúkai desu ka?

  • Japonsko これはゾンビですか? えぇ,これが最終回ですか? (viac)

Obsahy(1)

V prvej časti epizódy, vedenej ako trinásta v sérii, sa naše hrdinky a naši hrdinovia zúčastnia festivalu. Haruna si pripraví súťaž pre chlapcov, kde hlavná cena bude darček "nyan-nyan" a jedna z dvoch dievčat. Na chlapcov čaká veľa nástrah, dokážu ich prekonať a zvíťaziť?
V priebehu epizódy budeme svedkami misie Aikawu získať späť nindžovský recept, ktorý má podla indícií Haruna. V závere epizódy sa Aikawa a Orita zúčastnia kartovej hry "karuta". (Hees)

(viac)

Recenzie (1)

Hees 

všetky recenzie používateľa

Toto je Season 1, Episode 13 Krátky obsah : V prvej časti epizódy sa naši hrdinovia zúčastnia festivalu. Haruna si pripraví súťaž pre chlapcov, kde hlavná cena bude "nyan-nyan" darček a jedna z dvoch dievčat. Na chlapcov čaká veľa nástrah, dokážu ich prekonať a zvíťaziť? V strede epizódy budeme svedkami misie Aikawu získať späť ninja recept, ktorý má podla indícii Haruna. V závere epizódy uvidíme Aikawu a Orita ako sa zúčastnili karetnej hry "karuta". Zhodnotenie : dosť zlé OVA bez prínosu a trocha aj nudné. Opakované vtipy mi liezli tentokrát na nervy. Season 2, Episode 0 je lepšie. Nenechal som sa ovplyvniť o dosť kvalitnejším anime. (Hodnotenie 2,5) ()

Reklama

Reklama