Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Berlínský hacker a umělec objevili v 90. letech převratný pohled na svět. Teď o něj ale musí svést právní bitvu s gigantem jménem Google. (Netflix)

Recenzie používateľa oasismanik k tomuto seriálu (5)

Kód za miliardu dolarů (2021) 

Naozaj skvelo spracovaná miniséria, ktorej niet veľmi čo vytknúť. Ak viete do čoho idete, pravdepodobne sa nebudete ani sekundu nudiť, každá jedna veta má zmysel, herecky naozaj veľmi kvalitne zvládnuté, hudobne taktiež a tvorcovia si pripravili pre nás aj pár drobných experimentov, aké by ste pri takejto minisérií dokumentárneho typu asi nečakali. A treba povedať, že sa im to podarilo. Vďaka takýmto projektom Netflix naozaj milujem a bolo naozaj veľmi potrebné niečo takéto natočiť. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Partička sympatických nerdov v 90s rozbieha niečo, čo dnes poznáme ako google earth. Je to zatiaľ celé príjemné odľahčené a tá hodinka desať vám prejde celkom rýchlo. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

"V Berlíne bolo zrazu viac startupov ako kebabov" Skvele spracovaný rozmach internetu a toho, ako si nedostatočne na prelome milenia ľudia uvedomovali ako brutálne zmení internet ... všetko. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Opäť skvele vyšperkované dialogy a kvalitné stvárnenie hlavných aj vedľajších postáv, tažko tomu niečo vytknúť. ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Aj po štvrtý a posledný krát perfektne spracovaná epizoda, ktorej niet čo vytknúť. Kedže som nemal šajnu ako naozaj dopadol tento súdny spor, sledoval som to s napätím a tvorcovia sa pekne pohrali s našimi emociami. Vďaka takýmto projektom Netflix naozaj milujem. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama