Reklama

Reklama

Útěk z pole

  • Česko Herní pole (viac)
Trailer

Strhujúci psychologický triler o túžbe žiť za každú cenu. Šesť cudzincov sa prebudí zmätených a uväznených v nekonečnom kukuričnom poli. Čoskoro zistia, že im je niečo záhadné v pätách. Vyzbrojení len zdanlivo náhodnými predmetmi – od kompasu po revolver – musia spojiť svoje sily, aby sa z poľa dostali skôr, než zomrú. (Bontonfilm SK)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

Janega 

všetky recenzie používateľa

A pointa je? Nemám rád filmy bez pointy a potitulková scéna len umocňuje, že ten film nemá hlavu-pätu. Postavy sú karikatúrne archetypy, takže polovica z nich vás serie a tých ostatných máte v paži. Chcelo sa to hrať na mysteriózny horor únikovej hry, no podľa hodnotenia väčšiny je to na výsmech. Keby to bolo aspoň vtipné. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Výborný námet, ale nevyužitý potenciál. Táto escape hra začala veľmi zaujímavo, ale potom sa asi tvorcom pokazil kompas a nasmerovali to až do smiešneho konca. Nápady neboli alebo vyšumeli. Hlavne, že bola splnená norma a všetkých šesť hlavných postáv bolo rasovo vyvážených. Bez toho by sme sa predsa už nepohli! Film sa sčasti chce podobať Kocke, avšak ostal len pri zhnitej kukurici. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prevarený námet zasadený do zaujímavého prostredia, slušné režijné spracovanie, priemerní herci a nedotiahnutie v podstate všetkého, čo bolo načrtnuté do konca. Asi Moore rátal s nejakou väčšou sériou, pretože Útek z poľa najviac pripomína pilot mystery seriálu a ak vás téma zaujme, tak budete mať chuť si ihneď pustiť ďalšiu, bohužiaľ neexistujúcu časť. Najviac ma potešili prvky známe z Lost, len opäť platí, že pokiaľ sa toho nedozvieme viac, tak divák cíti vo výsledku frustráciu. Aký taký návod na vlastnú fabuláciu poskytne až potitulková scéna. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Co se stane, když zkřížíte Únikovou Hru (postavy zde řeší hádanky) a první díl série Labyrint (umístění plus někdo kdo je tam loví) ? odpověď zní zhruba tohle .  6 lidí se probudí v kukuřičném poli neví kde se tam vzali jen se chtějí z tama dostat každý/každá z nich má něco u sebe (zápalky, zbraň, čutoru, nůž, kompas a svítilnu) což potřebuje k tomu , aby se odsud dostal/dostala. Do toho jich tam loví jakýsi mutant. Jinak není to špatný film těch 33 procent je hodně málo do distribuce jdou daleko větší sračky co mají daleko více procent bohužel problém je v tom, že většinu filmu se zde nic neděje a je zde jedna protivná postava černošky. Pokud to vydělá a bude/ou další díl/díly nemám s tím žádný problém.  P.s. film má i potitulkovou scénu což většinu lidí potěší jelikož ta postava si to zasloužila. 60 procent ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mne osobne to až tak márne neprišlo, a keby sa tvorcovia možno vyhli tomu patetickému správaniu postáv, tak vo výsledku by to tragédia nebola. Má to miestami celkom dobrú atmosféru, pár dobrých nápadov, pričom na vrchole všetkého je najmä námet ako taký, ktorý skutočne pripomína najmä "Kocku". ()

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Ontariu od 6. září 2020 do 1. dubna 2021. (noelcoward73)

Reklama

Reklama