Reklama

Reklama

Na okraji priepasti

  • Česko Vydrž! (viac)
Trailer

Američanka Kelly (Brittany Ashworthová) cestuje do talianskych Dolomitov so svojou priateľkou Sophie (Anaïs Parellová), aby si uctila pamiatku svojho priateľa na vrchole hory Antelao. Pred výstupom však stretne štyroch mladých turistov - začínajúcich horolezcov, ktorí sa s nimi pokúšajú flirtovať. Sophie nemá žiadne zábrany a počas noci plnej alkoholu sa vďaka svojej prostorekosti a podrezanému jazyku dostane do problémov. Muži ju fyzicky napadnú a neskôr, zo strachu z následkov a prezradenia, ju zabijú. Kelly všetko nakrúca kamerou z diaľky, ale štyria mladíci si ju všimnú a sú odhodlaní urobiť čokoľvek, aby kameru so záznamom získali. Kelly hľadá záchranu v horách, ale na skalných stenách ju čaká rad nebezpečných nástrah. Boj o prežitie sa začína... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (58)

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Taková rychlá jednohubka, která pro mě fakt byla horor. Koukat občas nato z jaké jsou výšce nebo taky jak spí ve stanu na skále? Dobře mi z toho bylo nevolno. Jo a co se týče filmu parta kámošů, kde je jeden z nich fakt magor + dvě drzý holky a naháněčka po skalách může začít. Je to levný film se spoustou stupidních replik a taky ne moc originálním příběhem, ale koukat se na to dalo. 55% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

2 ženské jdou vylézt jakousi skálu jedné tam totiž před rokem umřel přítel a ona na jeho roční výročí smrti ji chce vylézt . Po cestě potkají 4 chlápky , kteří je pozvou vypit si a zhulit se jednu to neláká, ale tu druhou ano tak se domluví jaksi, že teda půjdou tam se to zvrtne a jedna umře druhá natočí její smrt a utíká na tu skálu kde ji oni pronásledují. Ze začátku jsem si říkal dobré bohužel čím více stopáže ubíhalo tím větší kokotiny přibývaly. Ten had mě ještě nevadí, ale , aby postava několikrát padala a na poslední chvíli se zachránila (tyhle scény se opakují několikrát) to už mě sere. Celkově ani ti chlápci moc nepředvedou jelikož magor je tam jen jeden a ostatní ho poslouchají.  80 procent ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Strašne jednoduchý a nudný film so strašne sa chovajúcimi postavami na oboch stranách barikády. Chvíľami som dokonca prial záporákom, aby tú kravu konečne sejmuli, pretože sa správala niekedy ako totálny amatér prvý raz na horách, pritom malo ísť o skúsenú lezkyňu. A to nehovorím o jej debilnem kamarátke, ktorá dráždila a bola drzá, že si takmer zaslúžila, ako skončila... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Najprv som myslel, že ide, pozerať nieco podobne ako bol Fall. Ale okrem toho, že sú tam dve kamarátky, toho až tak filmy spoločne nemajú. Hneď od začiatku mi prišiel príbeh okolo jedného magora, ako hlúpy vtip. Kto dobrovoľne ide šplhať na horu zo psychopatom, tie dialógy hovorili za všetko. A cele to dianie vo filme, bolo viac k smiechu, ako k napätiu ci nejakému adrenalínu. Už len to, že na začiatku tragédie bola akože smrteľná nešťastná nehoda jednej z postav. Tak som myslel, že všetko tam bude vyzerať ako nešťastné nehody, ale tam sa začalo upaľovať a ine ,,nešťastne náhody". Po čase ma dianie vo filme začalo až iritovať. A to som myslel, že to bude niečo podobne ako Pomsta znásilnenej , že sa im babenka pomstí a to tam začal killovať, niekto iný a ona sama sa moc od odchod postav nezapríčinila, smutné. V pohode hrajúci herci a slušná kamera to vystrelili aspoň na slabý priemer, ale druhýkrát to už vidieť nepotrebujem. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Exemplární případ všeho špatně. A nikoliv že bych řešil něco po lezecké stránce - herci se naopak hejbou lezecky důvěryhodně. Všechno špatně myslím po všech scénáristických a filmařských stránkách. Dialogy, postavy, obsazení, zkrátka všechno za čím stojí režie. A záběry na Dolomity vydají na jednu minutu. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (7)

  • Během pronásledování druhé dívky přechází východ slunce tak rychle, že to skoro vypadá, jako by se noc náhle změnila v den. (Johnny.ARN)
  • Had na hoře je hroznýš královský. Je to tropický had, který pochází z Jižní Ameriky a v hornaté oblasti Evropy by nepřežil. (Johnny.ARN)
  • V čase 00:23:16, kdy horolezkyně popadla kameru a snaží se ji schovat do batohu, používá obě dvě ruce a nemá se tedy jak držet skály. I přesto nespadla dolů, a to leze po kolmé stěně. (Agressor69)

Reklama

Reklama