Reklama

Reklama

Starosta mesta Kingstown

(seriál)
  • Česko Starosta Kingstownu (viac)
Trailer
USA, (2021–2024), 24 h 3 min (Minutáž: 34–66 min)

Hrajú:

Jeremy Renner, Taylor Handley, Dianne Wiest, Derek Webster, Michael Reventar, Hugh Dillon, Aidan Gillen, Kyle Chandler, Michael Beach, Necar Zadegan (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Rodina McLuskyovcov vládne mestu, v ktorom sú väznice jediným prosperujúcim podnikom. Rodina sa snaží nastoliť poriadok a spravodlivosť tam, kde nie sú. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (17)

Season 1 (2021) (S01) 

Jeremy Renner to veru nemá ľahké - je prostredníkom medzi svetmi - svet trestancov a svet slobodných, svet čiernych, bielych, mexicanov a svet bacharov. V base farba pleti znamená príslušnosť a kto nie je členom svorky je mŕtvy. Je takmer nemožné udržať akýkoľvek mier keďže každý niečo chce. Okrem snahy o udržanie mieru vie dať nepísaný starosta mestečka aj dobrú radu. Pod pokrievkou to ale riadne vrie a celý ekosystém sa začne rúcať v momente keď sa ľudia spriahnu s diablom a vypýtajú si službičku. ()

Orion (2021) (S01E05) 

Seriál má veľmi zaujímavé paralely. Ako sme v minulej časti mohli vidieť smrť veľkého chrobáka v spároch mravcov, tak tu vidíme zbasnutie recidivistu v paralele s bojovým psom ktorý prichádza o svoj zdroj sily. Otázka na zamyslenie: prečo chcú niektorí ľudia, aby iní pohoreli? 🤔 ()

Každý otec (2021) (S01E06) 

Seriál ukazuje veľa zlých ľudí ktorí sú schopní všetkého, avšak až keď príde na scénu Littlefinger tak viete že sa otvára samotné peklo ()

To my jsme ďábel (2021) (S01E08) 

Stačí si pozvať šéfov gangov v base, dať si chlapské čestné a bude mier, right? Right? Spyder odkrýva pavučinu smrti, ktorá predčí všetky očakávania. Iris veľmi rýchlo odkvitá v novom prostredí bez slnka a tak príde transfer. Nepriateľský hood ale nespí a Iris svitá na lepšie časy. Medzičasom nazi Pete odsýpa čas života rýchlejšie než si myslí. Co proto dostáva aj nadržaný dozorca v ženskej base, keďže nepočúva žiadne výstražné varovania. ()

Lež skrytá za pravdou (2022) (S01E09) 

Diel kedy ide všetko do kytek. A mohol to byť taký normálny pekný deň... (V rámci možností) ()

Kousek mé duše (2022) (S01E10) 

Bunny mal pravdu - priehrada má príliš veľa dier a nedokážeš všetky zapchat. Čo máš teda robiť? Nechať priehradu vyliať a začať stavať odznova. Táto priehrada má ale riadny tok a zomelie nejedného autora Mony Lízy. Prison break gone bad. Samozrejme, Littlefinger vie čo robiť aj v tej najvážnejšej situácii ()

Season 2 (2023) (S02) 

Druhá séria určite o level nižšie než mala jednotka, pre niektorých možno aj nižšie. Slušné 4/5 ()

Nikdy nemineš holuba (2023) (S02E01) 

Pre mňa bola najzaujímavejšia linka s bacharom,. ktorý dostáva pozitívny psychologický posudok a vracia sa dnu. Vie ako to chodí, pozná systém a vie že po jednom štampli môže ísť All in a nikto ani nemrkne. No jo, Milo je asi out, nemáme žiadne zálohy na cloude ani nič. Tieto seriály sa oveľa ľahšie točia za starých čias, lebo teraz by vytiahli backup a mali by to eins zwei ()

Zírání na ďábla (2023) (S02E02) 

Režiséri si asi nevedeli počať s iris a tak ju dali slapat odznova. Ale mám jeden tip - možno prišla Mila zabiť sama, inak nenajde pokoj nikdy. Scéna s člnom nedávala zmysel, tiež chceli tvorcovia len rozprúdiť dej na tejto linke. Myslím že opäť netrafili. Deal s hlavami gangu je veľmi veľmi otázny ()

Pět na pět (2023) (S02E03) 

Stačí päť minút o piatej a všetko sa rozhodne. Situácia je vypätá a je ťažké veriť že druhá strana splní dohodu. Iris si namiesto užívania slobody dáva radšej dávku štokholmskeho syndrómu a jeden čip pod kožu. ()

Sdružení (2023) (S02E04) 

Našiel som staré bondy za milióny, red flags nevidím lebo mám dolárové oči. What could possibly go wrong. Bunny pravdepodobne doskakal tiež, ako aj všetci. ()

Ničivá schránka (2023) (S02E05) 

Tento ľad bol taký tenký že by po ňom neprešla ani iris. Bieli AB majú na strane dozorcov a rozohrávaju vlastnú hru. Farebným sa pôjde po krku ()

Levota (2023) (S02E06) 

Najlepší bol asi Mikeov predvolebný príhovor v reštaurácii ohľadom znovuzvolenia. Biela sila dostáva štuchanec aby dali pokoj Bunnymu, ten dostáva nečakanú bielu ruku v montovni. Bunny je na ťahu a rieši svojsky zadrhel s perom, ktoré nechcelo podpísať jeho prepustenie. Oh, a našli sa aj bondy, na celkom nečakanom mieste. ()

Dróny (2023) (S02E07) 

V tejto časti sa fakt že nič nestalo, čistý filler bez posunu, snáď až na Bunnyho, ktorého čaká nová vip cela ()

Santa Ježiš (2023) (S02E08) 

Jeden deň bez mobilu, what could possibly go wrong. Taktiež zrušiť dôležitého svedka aby nesvedcil. Pohoda, v tejto časti sú samé zabíjania za slnečného dňa a nikto nič. Easy ()

Mier v údolí (2023) (S02E09) 

Konečne, pár loose ends tied up, škoda že žiadna časť nebola zatiaľ na full, trošku som to aj očakával z toho čo som počul ()

Malý zelený mravec (2023) (S02E10) 

Ale jo, šlo to. Žiadne veľkolepé finále, ale decentný koniec druhej série. Trojka asi bude, ale neviem či budem pozerať. Bude záležať od hodnotení ()

Súvisiace novinky

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

14.01.2023

Scenárista, režisér a producent Taylor Sheridan (Wind River) se nezastaví ani v letošním roce. Po nedávné premiéře páté řady Yellowstone a také prequelu 1923 (obojí má nyní několikatýdenní pauzu) a… (viac)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (viac)

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama