Reklama

Reklama

Démonické zvuky silne pripomínajúce prasacie chrochtanie a hektolitre zvratkov nie náhodou budiacich dojem hrachovej polievky sú jednoznačným dôkazom toho, že Nancy Agletovú (Linda Blair) po viac ako dvadsiatich rokoch opäť posadol diabol! Toho ju vtedy zbavil kňaz menom Jebedaiah Mayii (Leslie Nielsen). Dnes by mal slávny exorcista opäť zasiahnuť – no jemu sa fakt strašne nechce! Cíti sa tak akosi slabo a znechutene a na žiadne náročné vyháňanie diabla z kohokoľvek skrátka nemá ani najmenšiu chuť... Nanešťastie ale svoju životnú šancu zavetrí skorumpovaný televízny producent Ernest Weller (Ned Beatty) a rozhodne sa exorcizmus priniesť v na svoje televíznej stanici v priamom prenose! S diablom sa však neradno zahrávať, hoc i v televíznej šou, o čom sa zakrátko presvedčia (nielen) šokovaní diváci... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (71)

JesterKruger 

všetky recenzie používateľa

Film není nějak extra vtipný, a taky si nemyslím, že je úplně vhodné tvořit až natolik černý humor do komedie. Jelikož Vymítač ďábla byla realita a ne fikce. Chtěl bych vidět reakci lidí, kterým se příběh z Vymítače ďábla opravdu stal. Asi by se tolik nesmáli. Ale jinak Leslie Nielsen je fajn, a celkově to není špatné. Jenom ten humor. Nebylo to extra vtipné. Nic co bych musel vidět vícekrát. ()

kapsomut 

všetky recenzie používateľa

V úctě k Leslie Nielsenovi přidávám hvězdičku, protože on je pro mě král! Jeho Bláznivý střely nebo Utopenec na útěku jsou nezapomenutelný. Ani bych nespočítal, kolikrát jsem se u nich válel v křečích. Bláznivý exorcista byl slabší. Film 40% ale díky Lesliemu přidavám na 55%. A navíc byl v tomto filmu příšerný dabing! ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

V čase svojho vzniku to určite bola väčšia bomba ako teraz s odstupom času. Úprimne, nespomínam si žeby som túto paródiu videl a preto som si ju pozrel a nehodnotil od brucha. Po jej skončení mm pocit že to, že som ju doteraz nepozrel nebolo vôbec na škodu veci lebo tých vtipných scénok bolo na komédiu málo. Ale možno ako násťročného by ma to oslovila viac, tých 40ˇpercent ktoré film má je dostačujúcich. ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Jedna z těch snaživých parodií z devadesátých let, které se inspirovaly genialitou ZAZ týmu, opravdu moc chtěly dosáhnout toho samého a zůstaly jen lacinou kopií. Sem tam ale Bláznivý exorcista dokáže přjít s fórkem, který by se ani v Bláznivých střelách / Žhavých výstřelech neztratil. Není jich moc, ale někdy tam ten nádech poctivé parodie probleskne. Škoda, že je to tak jednou za deset minut. O naprosto příšerném českém dabingu pak lepší pomlčet. Ten musel dávat dohromady někdo posledý démonem. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Mám Leslieho Nielsena velmi rád, ale jak poznamenal eraserhead666, tak když se nebaví herec, nebude se bavit ani divák, což v tomhle filmu platí dokonale. Jednotlivé scény, které zde jsou, prostě nejsou zábavné, divák se bude cítit trapně už jen proto, že musíte něco takového vůbec sledovat. Jako parodie na "Vymítače ďábla" je to smutné. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama