Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní. (TV JOJ)

Recenzie (43)

halogenka 

všetky recenzie používateľa

Ukrutne nevyrovnana slatanina. Prvni epizoda byl takovy vlazny, nicmene slibny rozjezd, dvojka trojka byla fakt zabavna, pak tomu totalne spadne retez a mate pocit, ze se divate na uplne jiny serial. Epizody z Rhodu byly priserne WTF, hrozne napsane, hrozne zahrane a k zbliti “poucne”, pak uz se to jenom vezlo. Iveta ma pekne momenty, ktere se ale totalne rozpusti v tech debilnich a nudnych (jako treba vsechny sceny s matkou), mnozstvi postav a bocnich linek absolutne nedrzi pohromade a u spousty z nich netusite, co jimi chteli tvurci rici. Hrebejk uz patrne uplne ztratil nadhled a soudnost a Kolecko je zase ztraceny bez Prusinovskeho. Kluci, poslete ty prachy radsi na dementni delfiny. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Až v průběhu sledování jsem zjistil, že seriál je vlastně inspirovaný příběhem Anety Vignerové, partnerky Petra Kolečka. Je fakt, že určité spojující aspekty se tu opravdu dají najít, ale dost už o ní. Iveta je značně nevyrovnaný počit, který opět ukazuje, že aura Petra Kolečka jako geniálního scénáristy je vztažena čistě ke spolupráci s Janem Prušinovským. Stejně tak Hřebejk jako režisér už má svůj vrchol dávno za sebou a jeho přesun do pozice posledního spravedlivého se udál převážně v jeho hlavě a egu, ale přenést to na obrazovku nedokáže. Jakmile se pohybujeme v Trebišově, tak to opravdu evokuje jakousi Slovenskou verzi Mostu!, ale když se děj přesune do modelingového prostředí, tak je to karikaturní průser. Ferencová je fajn, hezky vypadá, je sympatická a i herecky se snaží, ale sama nemá žádnou možnost to utáhnout, když není kde jinde brát. Podle všeho je tohle koment ne k celému seriálu, ale první řadě, protože druhá už se natáčí, ale já už u ní určitě nebudu. ()

Reklama

Fifer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kolečko dokázal dodat řadu vtipných hlášek a gagů, ale celé se mu to rozpadlo pod rukama. Jasně, je to crazy komedie, nemusí to být úplně realistické, ale tam ty postavy a motivy tak přeskakují. Postavy se náhodou potkávají, zjevují, hlavní motiv neznámého otce je jasný od prvního dílu.  Jestliže Hřebejkův poslední český počin Pozadí události schytal pořádnou kritiku, tak za tohle ho čeští kritici i diváci sežerou (až to půjde i v české telce). A tentokrát právem. Nepovedlo se to.  50%. ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Kdyby Kolečko udržel svůj perimetr jen na Trebišově, Iveta měla potenciál být slovenským Mostem a Jan Hřebejk československým Kusturicou, rozmělněním pozornosti o Blavu, svět modelingu, zákulisí soutěže Miss Slovensko, partnerský trojúhelník homosexuálů, tradiční Hřebejkův aktivismus atd. šly ale tyhle ambice vniveč...tvůrci sem prostě namíchali moc ingrediencí, je to přeplácané, nesourodé, prostě jako v té pohádce bratří Čapků, v níž pejsek a kočička, tedy Kolečko s Hřebejkem, dělali dort... PS: Za první díl ale 5 hvězd, musel jsem si ho pustit 2x, jak jsem se u něj smál... ()

Elisson odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trápna pseudoparódia (či o čo sa to vlastne snažili?). Nič tam nedáva logiku a snáď tam ani nikto nevie hrať (a pokiaľ vie, tak to úspešne zakrývajú tupé dialógy a absurdný scenár). Slovensko je podľa tohto diera plná alkoholikov, náboženských fanatikov, kuriev, homosexuálov, tupých dievčat, ktoré sa vyzliekajú a samozrejme našej drahej menšiny. Za obsadzovanie menšiny a vykresľovanie Slovenska (obzvlášť východu) ako odpornej diery asi dostali brutálne príspevky, takže pokiaľ má seriál nejaký prínos, tak je to navýšenie peňazí na konte niektorých ľudí. Aspoň si môžem pre tento rok spraviť čiarku, že som videla výplod našej kinematografie a spraviť si od nej na dlhý čas voľno. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (2)

  • Scény z Trebišova boli natáčané v mestskej časti Bratislavy Východné/Rendez. (hito)
  • V epizóde počujeme Ivetine (Alžbeta Ferencová) zvonenie na telefóne. Zvonenie je pieseň Alžbety Ferencovej "Is this Love?" pod menom Zea. (adam_majko99)

Reklama

Reklama