Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nazrite do duše a života kontroverzného futbalistu Laviho a života futbalového klubu SK Slavoj Vyšehrad. Julius Lavický (Jakub Štáfek) alias Lavi – futbalista, ktorý z veľkého futbalového sveta Sparty Praha „padol“ do FK Slavoj Vyšehrad. Vulgárny, nekorektný, netaktný, hrubý a predsa ho majú všetci radi. Navyše je to skvelý futbalista. Jarda Mizina (Jakub Prachař) - jediný kamarát Julia Lavického. A zároveň jeho manažér. Má všetky vlastnosti moderného hráčskeho agenta. Vychytralosť, servilnosť, neodbytnosť a istú dávku bezcharakternosti, bez ktorej by s Lavim nemohol spolupracovať. Peniaze sú pre neho veľká motivácia. Král (Ondřej Pavelka) – Manažér FK Slavoj Vyšehrad, ktorý ako jediný je ochotný dať šancu aj takému hráčovi ako je Lavi. Férový, nepodplatiteľný a tolerantný šéf. Poďte s nami sledovať Laviho v možno najhoršej situácii, v ktorej sa doteraz ocitol. Keď len v tielku a trenírkach, ohorený a dobitý sedí spútaný na stoličke v pripravenej mučiarni a snaží sa spomenúť, čo ho do tejto situácie priviedlo. Bol to snáď jeho príchod do futbalového klubu „Vyšehrad“ ? Alebo majiteľovi nového klubu došla trpezlivosť ? Alebo za to môže jeho „behanie“ za trénerovou ženou či predaný zápas? (Magic Box)

(viac)

Diskusia

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

Mám na DVDčku tohle i původní vydání seriálu a Noska pro tuhle verzi nadaboval Prachař, zatímco na původním vydání je Nosek.

 

Jinak by mě zajímalo, který ňouma dělal titulky, protože tam jsou vyloženě faily. Když třeba Lavi mluví o Rosovi, že po Lavim má dres s jeho legendární desítkou (ledžendry ten), tak je v titulcích thém. Jako by titulkář vůbec nepobral, o čem je řeč. A podobných perel tam je víc.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnotenie, recenzie)

Jsem zvědavej, kolik lidí na to půjde kvůli tomu, že si budou myslet, že je to ten nový film...

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené