Reklama

Reklama

Vrah v mojom dome

(TV film)
  • Česko Nájemník (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Eric (Jacob Taylor) a Allyson (Brittany Underwoodová), šťastne zasnúbený pár, si kúpia nádherné kamenné sídlo s bazénom a domčekom pre hostí v kalifornskom údolí asi hodinu cesty od centra Los Angeles, a snívajú o lepšej budúcnosti. Hosťovskú časť domu sa rozhodnú na nejaký čas prenajímať v nádeji, že im to pomôže zvládnuť vysoké výdavky. Netušia, že práve spravili najväčšiu chybu svojho života. Spočiatku všetko vyzerá v poriadku. Mladý záujemca Joshua (Kristos Andrews) nielenže ponúkne, že za šesť mesiacov zaplatí vysoký nájom v hotovosti, ale sa zdá, že bude ideálnym a slušným nájomníkom. Všetko sa však zmení v priebehu niekoľkých týždňov, keď jeho podozrivé konanie a správanie začne Erica a Allyson trochu znepokojovať. Keď však Joshua začne naplno realizovať svoje diabolské plány, život manželov sa obráti doslova naruby. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Televizní verze zajímavého příběhu.Ale tím jak je to předvídatelné a strašně levné udělané a celé to stojí víceméně na hereckých výkonech, tak to je časem nuda.Ale z toho, co Joj Family vysílá je to z lepšího soudku.40%. ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Anotace filmu zní slibně, ale jeho nízké hodnocení (v tuto chvíli 28 %) poněkud odrazuje. Je však třeba vzít v potaz, že film dosud nehodnotil Pavel1000, který prakticky všem filmům vylepšuje skóre. Podle mého názoru není toto filmové dílo žádný zázrak, ale jako jednorázová oddechovka se dá akceptovat. Uvažuji, co bych na filmu pochválil. V první řadě ten dům. Tam by se, panečku, vešlo knížek! V domku pro hosty bych vybudoval spagyrickou laboratoř nebo ještě lépe magickou oratoř. I když, pokud bych žil v USA, tak bych si tam asi zařídil zbrojnici. Moji pozornost upoutala též ústa stážistky. Má pusu jak stvořenou pro orální sex. Nevím, proč to režiséra nenapadlo a proč v tomto smyslu neupravil dívčinu roli. Kdyby snoubenka toho chlápka dostala mobilem takovou fotku, vyvolalo by to u ní silnější emoční odezvu než fotka polibku a chlápkovi by se hůře vysvětlovalo, že šlo o spontánní aktivitu jeho kolegyně z práce. Také divácké oblibě filmu by to jistě prospělo. ()

Reklama

John80 

všetky recenzie používateľa

TV Thriller o nájomníkov, ktorého sa ujme rodina a začne im robiť naprieky až Kim nezistia kto v skutočnosti ich nájomník je 2* ()

cottys odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, proč herci v těchto zámořských céčkových thrillerech vždycky vypadají jako nějaké pornohvězdy. Samozřejmě i ty jejich výkony jsou jako v laciném pornu. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama