Reklama

Reklama

Dvanásťročný Charlie Kincaid (Walker Scobell) je obyčajný a veľmi zvedavý chlapec. Jedného dňa po vyučovaní spolu so spolužiakmi odhaľuje tajomstvá otcovho domu. Keď v pivnici nájdu tajnú centrálu najmocnejšieho superhrdinu na svete - Strážcu, je jasné, že týmto superhrdinom musí byť Charlieho otec Jack (Owen Wilson). Charlie je zaskočený, pretože v poslednom čase si s ním veľmi nerozumie a netuší, že vo voľnom čase ochraňuje svet pred silami zla. V tej chvíli však na Strážcovu základňu zaútočia žoldnieri vyslaní zloduchom Argonom (Michael Peña), aby superhrdinovi ukradli vzácny zdroj energie. Charlie a jeho kamaráti musia využiť všetok svoj dôvtip a odvahu, aby odrazili útok, ochránili sídlo a majetok superhrdinu a napokon aj celý svet.  Rýchlo však zistia, že záchrana sveta nebude taká jednoduchá! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (22)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Neskodny, prazdny, plochy a zapomenutelny film, ktery je urcen pro rodinne divani. Chybi vyvoj postav, emoce a vubec budovani sci-fi sveta, ktere by me vtahlo. Film se nemuze rozhodnout, jestli je pro deti 13-14 let, nebo 7-9, coz je rozdil. Rodicove, naucte sve deti lepsim zajmum, nez sledovat tento film. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Tuctový a ničím neprekvapujúci Disney-based „superhero“ film, ktorý opakuje len stokrát videný klišé scény a motívy. To už je len čerešničkou na torte, že predvedenie kostýmu, ktorý používa Owen Wilson, sa „veľmi podobá“ k tomu „Starkovskému“. Film, ktorý je možný bez problémov vynechať (preskočiť). Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Podívaná pre decká (pardon, vo filme nasrane oponujú, že sú "young adults") kategórie do 8 rokov. Bruckheimerovi musela padnúť na hlavu hodne ťažká kláda, keď vyprodukoval tento 10. diel SpyKids. Poster zaváňa tak trochu podvodom, pretože Wilson plní vatu len na začiatku a konci. Kto čaká aspoň trošku vtipu, tak nečakajte, nie je tu. Hrá tu akéhosi klona "IronMana" c-čkovej kategórie (čo vlastne robí, sa nedozvieme - možno opravára bezpečnostných dverí, lebo má kurefsky originálny superhero nick - The Guard). Mmchdm, predpandemické predajné kvóty musí plniť aj VW, preto vám jeho (& NIKE) product placement vykole oči... (let see our awesome movie and don't forget buy our stuff). ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Neškodná blbinka v rodinnom superhrdinskom filme, kde žiaľ Owen Wilson hrá len "vedľajšiu" úlohu a prim hrajú decká. Taká iná variácia na Spy Kids alebo We Can be Heroes. Technicky to síce neoslní ale bolo to na štandardnej úrovni pre rodinné filmy, technických vychytávok sme dostali dosť a zaujímavých, hrdinovia nenudili a rozprávkový happy end potešil. Komediálna zložka pokrivkávala, ale to preto, že Wilson a Peňa sú herci pre starších a nie deti, takže to moc nesadlo, resp. mohlo byť lepšie. Ja som s tým veľký problém nemal, samozrejme pozerať to sám bez desaťročnej dcérky, asi by to nebolo rovnaké. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Owen kdysi platil za pořádnou hvězdu, dneska je na něj bohužel spíše smutný pohled, když musí se svým hlasem kouzlit stejně jako kdysi, ale bohužel se tomu tak děje v mnohem horším filmu než kdysi bývalo zvykem. Tihle dětští Power Rangers jsou určěni pro ty nejskalnější Owenovy příznivce, pro ně mám ovšem špatnou zprávu. V hlavní roli jsou zde dětské postavy a Owen se vyskytuje jen na začátku a na konci. 20% ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (2)

  • Futuristický elektrický motocykl zaparkovaný v tajném doupěti je skutečný motocykl z dílny kalifornské společnosti Untitled Motorcycles, navržený Hugo Ecclesem. (HellFire)
  • Původně se počítalo s nasazením filmu do kin, nakonec byl však uveden rovnou na streamovací platformu Paramount+. (HellFire)

Reklama

Reklama