Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mitsuki je odhodlaná kontaktovať Hoshi 12, kým nebude neskoro, zatiaľ čo armáda zadrží Maliksa a Caspar podstúpi riziko, ktoré ho môže zabiť. (Apple TV+)

Recenzie (9)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vybicovane emocie su pre korejsku kinematografiu absolutne priznacne a to az tak, ze ich herci vedia v tychto situaciach vylucovat vsetky tekutiny. Primarne teda slzy a sople. :D Tentokrat si epizodu Mitsuki ukradla pre seba prave tym. A ako som spominal v minulej casti, "chlapec s poruchou" je v lacnejsich sci-fi-ckach takmer vzdy tym "prvkom" zachranujucim svet. Nas vojak svojim "breaktdownom" a vykrikmi a grimasami teda neni predurceny byt "velitelom". :) Cajik. Vitam len prakticke riesenie utoku v zavere, ktory aspon dava logiku a zmysel. Pomlcim ohladom absencie fyzikalnych zakonov, vsimli sme si to viaceri. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na doterajší priebeh série príliš akčné, pričom akcia je skôr tuctová. Sekvencie na ceste a v lese síce posunú dej vpred, ale sú skrátka zameniteľné. Nemocnica nesklame nikdy a nikde, i keď aj tu máme klišé s monštrami, ktoré dokážu spôsobiť globálnu apokalypsu, ale jedinci si s nimi vždy nejako poradia. Takže síce to má spád, ktorý doteraz mnohým chýbal, ale zase sa vytratila originalita. ()

Reklama

dunbar 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Súhlasím s Martrixom... Pomalý dej a introspektíva mi neprekáža, ale tento diel naozaj nahráva kritikom seriálu... Čakal by som, že Malikovie rodinu s kľúčovou zbraňou proti votrelcom budú eskortovať s eskadrou vojenskych vozidiel a nie v jednej “tatrovke”… A tiež ma strašne sklamalo "plávanie" vo vákuu... ()

kenkaku odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

5 minut a odpad byl na světě. Tenhle seriál už si žádné ústupky nezaslouží. Kde sakra vzala lesbo-astronauta ten skafandr? V čase nárazu/útoku ho NEMĚLA! Dále to “plavání” ve vesmíru… jako nějaká Japonská vychytávky, když všichni ostatní potřebuji pro pohyb ve vakuu trysky? A perla nakonec… jak mohla slyšet zvuk z toho videa? Ve vakuu (když kabina byla otevřená).  Tohle už ani není sci-fi, ale trapnost. Když potom hlavy identifikovali jako klíč k porážce vetřelců ÍRÁNSKOU RODINU (a ne ten prima kus plechu), stačilo to. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z divně zajímavého seriálu, který diváky týral velmi rozvážným vyprávěním, se pozvolna stává jeden velký, ale vážně míněný omyl. Nijak mi nevadilo, že tvůrci dávají víc prostoru postavám, než ději. Jenže pointa toho všeho je opravdu hodně divná a nevěřím, že to poslední epizoda spasí. Navíc mě velmi rozladila úvodní plavecká scéna ve vakuu, resp. vesmírném prostoru ..to jako vážně? ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama