Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

  • Dánsko Kærlighed for voksne (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (156)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Pred 10 rokmi by som písal, že ide o triler plný nečakaných zvratov, dnes väčšina z nich pôsobí predvídateľne. Zlý film však Loving Adults nie je, že ide o film z Dánska cítiť (v dobrom slova zmysle), odohrané aj natočené to je plne profesionálne. Na jedno pozretie absolútne postačujúce, od vyššieho hodnotenia ma zrazilo len to, že ma film ničím extra za svoju stopáž neprekvapil ani nestrhol a tým, že záver bol podľa mňa už zvratmi predsa len až príliš prekombinovaný. 55-60% ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Človek je ako zviera. Keď je zahnaný do kúta a nemá kam ujsť, zaútočí..." Konečne prišiel na netflix film, ktorý sa oplatí pozrieť a Dáni opäť potvrdili svoju povesť kvalitných filmárov. Iba nedávno ma potešili veľmi dobrým filmom Bombardovanie a už je tu veľmi vydarený psycho thriller. Atmosféra je úžasná, film vás v pohode vtiahne, pretože herecké výkony sú výborné. Napätie je v niektorých momentoch až neznesiteľné, nestáva sa mi často, aby som hltal každú scénu a nedočkavo čakal čo bude nasledovať. Možno to s blížiacim sa záverom trošku prekombinovali, ale pri pomyslení, koľko často nelogických zvratov ponúka bežná holywoodska produkcia musím uznať, že je tento dánsky thriller veľmi vydarený a skvelá voľba na večer vo dvojici.  Hlavný herecký predstaviteľ mi rozhodne nepripadal ako rodený Dán, ale do role skvele zapadol a rodenému Iráčanovi i režisérke skláňam poklonu. 80%. ()

Reklama

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Zvraty, který překvapí. Dánové se toho nebojí a nějaký cukrlinky se šťastným koncem nečekejte. Tento typ žánru, který klidně může být skoro celý natočen b domě mám menší slabost. Zde se to ještě vypráví, což je trochu změna,e příběh tak jako tak běží v solidním tempu.Dar Salim je sice občas be face mimice ledový,ale možná právě to někomu může vyhovovat pro tu roli. Je to mírně řečeno nadsazené, až takové nereálné, který diky zvratům vymaže vůbec smysl, ale i tak paráda.85% ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Od skvělých a bravurně natočených filmů Žena v kleci, Zabijáci a Vzkaz v lahvi a vlastně obecně od filmů, kde se motá Nikolaj Lie Kaas jsem asi neviděl kvalitní severskou kriminiálku. Tak konečně teď. Parádní stylová kriminálka s naprosto famózně hnusnou Sonjou Richter v hlavní roli. Film je ve svém gradování už trošičku přetažený za vlasy, pořád to ale Dáni zvládají většinou s grácií sobě vlastní, narozdíl od svých západních kolegů. Milovníkům studených a drsných psychologických krimi mohu jen vřele doporučit.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Šťastně až do smrti působí zpočátku tak nějak obyčejně, jako klasické manželské drama, postupně se ale rozjede v zajímavý thriller s krimi prvky, který má hned několik zajímavých zvratů a situací. Atmosféra je místy velice povedená, dalo by se říct, že napínavá až mrazivá. Herci, byť pro mě zcela neznámí, jsou vcelku fajn, pozitivně lze ohodnotit také technickou stránku filmu. Příběh je poutavý, občas jsem však měl problém s realističností určitých momentů, tempo je v určitých chvílích dost vlasžné, nepotěšil mě ani slabší závěr. Rozhodně se ale jedná o to lepší, co Netflix v loňském roce vyprodukoval. 7/10. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama