Reklama

Reklama

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

(seriál)
  • USA Sweet Tooth
Trailer 1
USA, (2021–2024), 20 h 12 min (Minutáž: 38–58 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Svět zpustoší obří katastrofa a Gus, napůl jelen a napůl chlapec, se přidá k partě lidí a hybridních dětí, která hledá odpovědi na svoje otázky. (Netflix)

Recenzie používateľa David.Darco k tomuto seriálu (3)

Všichni ti mrtví lidé (2021) (S01E02) 

Nečakaný záver s vtipným ukončením a pekné prostredie potešili, o poznanie lepšie ako prvá nemastná-neslaná epizóda. Na ten look hybridov si ale asi nezvyknem. A tie CGI slony vyzerali hrozne... Hrozne. ()

Jelení voloviny (2021) (S01E03) 

Epizódy v podstate tvoria veľmi jemnú sínusoidu príjemných a menej príjemných zážitkov, ale v podstate sa to pocitovo točí tak trochu na mieste. Jednoznačne najlepšia linka je doktorova a konkrétne večierok sa podarilo na moje prekvapenie natočiť naozaj vťahujúco-nepríjemne. ()

Tajná směska (2021) (S01E04) 

Tak sme sa zahrali na The Houndred (ktorý som pozeral kedysi dávno), no akosi to nevyšlo. Deti jednoducho nemajú potrebnú vážnosť a takýto leadership a komunitu im jednoducho nežerjem. 100vka v tomto ohľade fungovala perfektne, to je ale celkom iný príbeh a podmienky. (Nehovoriac o tom že sa tam aj tak vytvorila parta sfetovaných nihilistov-samovrahov, ktorých mi partička pošukov z tejto epizódy pripomenula). Opäť je najzaujímavejšia linka tá doktorova, aj keď povedzme si pravdu, má veľmi málo priestoru, šlape v šlapajách klišé, ale aspoň funguje a je zaujímavá. CGI tiger by bol krásny v hre, ale v hranom filme vyzerá ako naanimované hovno v tráve. Jo a keď som si myslel, že na to piggy-dievčatko si nezvyknem, objavil sa štvrtý Chipmunk skrížený s alfom a plyšákom zo supermarketu dohromady. Takže good job tento hybrid má teda naozaj veľa z človeka. Seriál zlyháva bohužiaľ v najtriviálnejšom kritériu a síce že hybridi nie sú nijak zvlášť sympatický, takže prirodzene mi chýba empatia. Predpokladám, že nebudem jediný.... ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama