Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O Guse, který zrovna zjistil, co býval Obr zač, se začnou starat noví přátelé. Doktor Singh má strach, že dotěrná sousedka odhalí Raniino tajemství. (Netflix)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Dve veľmi mladé sebavedomé klitorisáčky vedú komunitu detí, ktoré bojujú za ochranu hybridov, prírody a pokazených automatických práčok. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale v hlave musí mať človek iný výpredaj aby nevidel aký dobrý sú černoškovia a Indovia, mladé sebavedomé dievčatá a akí bububu zlí sú všetci biely ujovia, ktorý vydrancovali našu planétu. Mladučkým klitorisáčkam sú však ich bububu ockovia, keď treba kúpiť mikinku Vans a zasraný Iphoine dobrý. Korunu nasadil tejto epizóde tiger, presne ako sa spomína v ďalšom komentári, na túto epizódu treba mať 6 rokov. ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak sme sa zahrali na The Houndred (ktorý som pozeral kedysi dávno), no akosi to nevyšlo. Deti jednoducho nemajú potrebnú vážnosť a takýto leadership a komunitu im jednoducho nežerjem. 100vka v tomto ohľade fungovala perfektne, to je ale celkom iný príbeh a podmienky. (Nehovoriac o tom že sa tam aj tak vytvorila parta sfetovaných nihilistov-samovrahov, ktorých mi partička pošukov z tejto epizódy pripomenula). Opäť je najzaujímavejšia linka tá doktorova, aj keď povedzme si pravdu, má veľmi málo priestoru, šlape v šlapajách klišé, ale aspoň funguje a je zaujímavá. CGI tiger by bol krásny v hre, ale v hranom filme vyzerá ako naanimované hovno v tráve. Jo a keď som si myslel, že na to piggy-dievčatko si nezvyknem, objavil sa štvrtý Chipmunk skrížený s alfom a plyšákom zo supermarketu dohromady. Takže good job tento hybrid má teda naozaj veľa z človeka. Seriál zlyháva bohužiaľ v najtriviálnejšom kritériu a síce že hybridi nie sú nijak zvlášť sympatický, takže prirodzene mi chýba empatia. Predpokladám, že nebudem jediný.... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hm prvy diel, pri ktorom som si prial aby som mal 6 rokov. :) Strasna blbina. Zriadenie, co tam deturecne mali by prvy pubertiak velmi rychlo "rozcupoval" uz len logickymi a drzymi otazkami....A ten tzv. "prepad"... cakam s cim vylezie typek, co vystrelil prvy..necakal som detsku jednorucnu kusu :) usmevna az trapna epizodka. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama