Reklama

Reklama

Werewolves Within

  • Kanada Werewolves Within (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď snehová búrka uväzní obyvateľov mestečka Beaverfield vo vnútri miestneho hostinca, nový lesný ranger Finn (Sam Richardson) a poštová pracovníčka Cecily (Milana Vayntrub) sa musia pokúsiť zachovať pokoj a odhaliť pravdu o tajomnom stvorení, ktoré začalo terorizovať komunitu. (Arsenal83)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (24)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najnudnejších a najzbytočnejších filmov za kurva dlhú dobu. Strata času. Milana Vayntrub je sympatická a Sam Richardson má slušný komediálny potenciál, ale čo z toho, keď ho zabíjajú primitívne a silené scénky s úbohými dialógmi. Toto fakt nie. A ten akože vlkolak na pár minút na konci? Fuck you. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Zábavná až parodická variace na styl Deset malých černoušků či Vraždu v Orient expressu, která se kromě slušného herectví může pyšnit i technicky áčkově zvládnutým stylingem a vtipným režijním stylem podobným filmům Simona Pegga. Postavy jsou zábavné, děj odsýpá a na konci se na poměry filmu dostaví i slušné jatka a fajn odhalení. Trochu mě bolí, že film není možná tak vtipný, jak by měl být, a díky tomu si vyslouží “jen” 2 hvězdy, ale na to, jaká je to “blbina”, je to celkem obstojná a logická záležitost. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film nastúpil na vlnu nových hororov, ktoré sa snažia byť vtipné a podľa mňa to nie je dobrý žáner. Málokedy sa vydarí, aby fungovali obe roviny, a v tomto prípade žiadna hororová línia v podstate neexistovala. Ono je to skôr vyslovene pokus o komédiu s krimi prvkami. Síce prišlo pár pasáži, kde sa to už preklápalo do hororu, ale všetky ostali tak nejak zabrzdené. A to bola podľa mňa zlá voľba. Vzhľadom na námet sa mali vykašľať na nejaké veselé momenty a urobiť z toho poriadny krvák s ľakačkami. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Spoločnosť Ubisoft zdigitalizovala stolovú hru a jej popularitu da pravdepodobne snažili zvýšiť týmto filmom ktorému sa je lepšie vyhnúť. Vtipných momentov je príliš málo nato aby sa dalo hovoriť o komédií, hororových prvkov ešte menej. Mnoho ukričaných konvzerzácii osloví veľmi malé množstvo filmových fanúšikov, kým Mŕtvi neumierajú či Zombieland Rana istoty sa vydarili viac ako dobre s vlkodlakom to vôbec nevyšlo. Šerif pochopiteľne afroameričan, nechýba LGBT pár a tak je asi najlepším prvkom fiome pesnička od Ace of Base The sign. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ústřední dvojice ve složení Milana Vayntrub-Sam Richardson ještě docela ušla, ale tím to haslo. Pak už to byl jen kolotoč blábolení a křičení, do kterého se tvůrci snažili propašovat množství hlášek, ale nevyšla jim ani jedna jediná. Hororová linka pak nefunguje vůbec. Gore na nule a maska vlkodlaka nijaká. Bída s nouzí. 15% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Námetom pre film je videohra rovnakého mena vydaná spoločnosťou Ubisoft v roku 2016. (drake31)

Reklama

Reklama