Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer (Michelle Pfeiffer), žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry. On, Dr. Norman Spencer (Harrison Ford), univerzitní vědec v oboru výzkumu, nadevše milující svoji nádhernou ženu Clarie a půvabnou dceru Caitlin. Ovšem, když se jednou Clarie zmíní svému muži o záhadných hlasech v jejich domě, které slyšela, a o záhadném zjevení ženy, které v jejich domě viděla, manželství získává první trhlinu na dokonalosti. Norman přesvědčuje ženu, že ji straší její klamné představy s takovou vehemencí, že Clarie začne pátrat po neznámé ženě. Nicméně, jak se Clarie přibližuje k pravdě, je jasné, že zjevení se nedá zapudit. A vrací se zpět k Dr. Spencerovi... i k jeho krásné ženě. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (326)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Jo tak tohle mě zklamalo a to maximálně. Herci odvedly skvělou práci Ford byl přesvědčivej a Pfeifferová byla taky dobrá. Ale zbytek stál za prd hudba od Silvestra na mě působila strašně obyčejně a nezapamatoval jsem si ani skladbu ze soundtracku. Scénář byl snad dělán na koleni, a nechápu proč si ho Zemeckis vybral když na něj působí fakt obyčejně. Aspoň ale třeba kamera působí hodně dobře a některé uhly mě fakt zaujaly a konec byl celkem pěkně udělanej a konečně byl akční, ale jinak slabota. 3* za herce, konec, sem tam napětí. Ale celkově zklamání na celé čáře. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to zlé, ale k tomu príbehu mi to prišlo až príliš dlhé. Síce mi to prišlo v niektorých momentoch už ohrané a tak trochu predvídateľné, ale napriek tomu ma to bavilo a zároveň chválim Zemeckisovú réžiu a hlavne napätie a atmosféru, ktorú dokazal budovať a aj udržať po celý film. Za kameru, Silvestriho napínavú hudbu, Harrison a Michelle dávam o jednu navrch. 80% - 4* ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Harrison Ford si asi raz zahral záporáka a rovnako mu to sekne ako vždy. Je vidieť, že dobrý thriller sa dá nafilmovať bez zabijakov, monštier a mimozemšťanov, navyše toto by sa pokojne mohlo stať. Pravda je, že vo vode už to bolo pritiahnuté za vlasy, no, kto toto dielo nevidel, prišiel o veľa. Prvé dve tretiny vynikajúci hororový thriller a to hlavne vďaka skvelej budovanej a postupne hustnúcej atmosfére napätia, ale bohužiaľ typický hollywoodsky záver veľa pokazil. Škoda, mohol to byť absolútne špičkový film. I tak veľmi kvalitný film z kategórie hororov. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Štandardný triler s mierne mysterióznym pozadím, pri ktorom má divák hádať, či je zlo vo filme materiálne alebo nadprirodzené. V istom bode sa dá pomerne ľahko predvídať, kam príbeh smeruje, čím sú diváci obratí o napätie. Aj preto ma záverečná tretina, v ktorej bolo prakticky všetko jasné, príliš nebrala. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (15)

  • Trailer obsahuje scénu, kde si Claire prohlíží fotografii a zahlédne v okně obličej ducha. Tato scéna se ale ve filmu nakonec neobjevila. (HappySmile)
  • Claiřina a Normanova loď je pojmenovína "Good Genes" (Dobré geny). (HappySmile)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2000 ve Westwoodu (Kalifornie, USA). (Varan)

Reklama

Reklama