Reklama

Reklama

Vstupenka do raja

  • Česko Vstupenka do ráje (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vám dcéra, ktorá trávi prázdniny na Bali, oznámi, že sa tam zamilovala a bude sa vydávať, pravdepodobne skočíte na prvé lietadlo a poletíte jej to vyhovoriť. Presne to sa stalo Georgovi Clooneymu a Julii Roberts v úlohách šokovaných rodičov, ktorí sa rozhodnú zachrániť svoju dcéru Lily pred následkami letnej lásky. V tomto smere majú bohaté vlastné skúsenosti. Pred devätnástimi rokmi sa po podobnom vzplanutí vzali, pred štrnástimi rokmi pochopili, že to nebol dobrý nápad a tak ukončili krátke dobrodružné spolunažívanie rozvodom. Odvtedy sa snažia jeden druhému vyhýbať, ako sa len dá. Vedia, že každé ich stretnutie skončí hlasnou hádkou. Teraz však vyhlásili dočasné prímerie, aby vyslobodili svoju dcéru „z pazúrov“ chytrého, pekného a podnikavého domorodca, ktorý sa živí pestovaním a predajom morských rias. V príprave rafinovaných pascí, ktoré majú ich dcére zložiť ružové okuliare, sú síce veľmi dobrí, žiadna z nich však neklapne tak, ako naplánovali. Čo je však horšie, kulisy morského raja začínajú prebúdzať spomienky na krajšiu časť ich spoločnej minulosti. A aj keď sa bránia zubami nechtami, nebezpečenstvo, že do toho znova spadnú, doslova visí vo vzduchu. Táto záchranná operácia sa skrátka vyvíja úplne nečakane. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (152)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Stačí prečítať popis filmu a je úplne jasné, že film nebude veľmi náročný, ale pôjde o klasickú romantickú komédie s očakávanými parametrami.  Hoci ich nemuseli až natoľko preháňať, napríklad Julia tu hrá akože 45-ročnú, čo je o desať rokov menej než v skutočnosti má, no na prvý pohľad je vidieť, že tak mladá už dávno nie je. Za to Clooney deda ani náhodou nepripomína. Z klasickej zábavnej a milej komédie sa vymykalo len opilovanie zubov, inak osvedčená šablóna so sympatickými hercami v peknom prostredí. Žiadna pridaná hodnota, ale to niekedy stačí. ()

Ondatra 

všetky recenzie používateľa

Letní komediální oddechovka, která dělá dobrý dojem. Sice příběhem nijak extra nepřekvapí a nepřinese nic nového, ale jako film na večer to funguje skvěle. Julia Roberts a George Clooney tu hrají rozvedené manžele a skutečně tihle dva se k sobě prostě hodí. Jako se Julia hodí k Richardu Gereovi, tak se hodí právě ke Clooneymu. Je to ikonický pár, který nemá chybu. Samotná zápletka filmu je docela jednduchá a stejně všichni víme, že to nakonec dopadne dobře. Výrazným plusem ve filmu jsou ale lokace. Krásné pláže, ostrovy a nádherná příroda. 6/10 ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pripomenulo mi to film Couples Retreat. Tiež sa to odohráva v nádherných exotických lokáciách a všetci si tú dovolenku museli sakramentsky užiť, ale tak nejak pri tom zabudli natočiť aj nejaký dobrý film. Primitívna zápletka a pár narýchlo spichnutých improvizácií to rozhodne nezachráni. Nuda, nuda, šeď a ústredný hašteriaci pár otravný. 4/10. ()

svobik 

všetky recenzie používateľa

Nemám s tím filmem nejmenší problém. Nehraje si na něco víc, v řadě míst se nebojí přiznat, že je vlastně pitomej, ale po většinu stopáže baví. Navíc hezcí lidi na hezkých místech mu taky zrovna neškodí. Možná povrchní kritérium, ale u Vstupenky do ráje by nějakou hloubku čekal jen blázen. Prima věc. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Spíš old schoolová romanťárna v trochu modernejších šiat, kde všetky pozornosti (neprekvapujúco) berie duo Julia Roberts / George Clooney. Ich spoločné scény, najmä tie štipľavé poznámky sú viac-menej jediným zdrojom komickejších situácií. Z hľadiska scenáru neprekvapí, z hľadiska prostredia, kde sa film odohráva, (aj keď to nie sú Bali) očaruje. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (griph)
  • Přestože se děj filmu odehrává na Bali v Indonésii, byl natočen v australském Queenslandu. (honzikk)

Súvisiace novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (viac)

George Clooney není na prodej

George Clooney není na prodej

04.12.2021

Hollywoodské hvězdy často více než na filmech vydělávají v reklamě - kolikrát jste v poslední době viděli George Clooneyho ve filmu a kolikrát jen pít Nespresso? Jedna firma ale zjistila, že slavnou… (viac)

Reklama

Reklama