Reklama

Reklama

Schodisko

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

Epizódy(8)

Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami sleduje osudy rodiny Michaela Petersona zo Severnej Karolíny a podozrivé okolnosti okolo úmrtia jeho manželky Kathleen Petersonovej. (HBO Max)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (2)

Schodisko (2022) 

Za vyše 8 hodín materiálu sme sa dozvedeli všetko o sexuálnych eskapádách pána Petersona a jeho detí, pomaly každá piata postava je už "kvír", teda psychicky nemocná, ale na konci zistíme, že mi stačil na to všetko článok z wikipedie, aby som sa nedozvedel ani hovno. Niekoľko navrhovaných alternatív vo filme bolo trocha mätúcich, ale ešte chaotickejšie bolo to skákanie v čase, kedy vizuálne niektoré postavy proste vizáž nemenia. Zo vzniknutého materiálu by pokojne mohol vzniknúť jeden dlhší film, veľká časť príbehu je hluchota bez významu k hlavnej linke. Pre potenciálnych divákov tak ostáva len malé varovanie a možno jedna mala návnada: Odpovedí sa síce nedočkáte, ale za to uvidíte Firtha ľúbezne natriasať chlapom vtákmi a dokonca aj lízať rekty! ()

Pokrytec s velkým P (2022) (E03) odpad!

Myslel som, že sledujem krimi sériu o záhadnom úmrtí a nie  historky Collina Prda, ako honí vtáka chlapovi alebo líže konečník šerednej manželke. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama