Reklama

Reklama

Toto je koniec

Trailer

Obsahy(1)

Lori (Aya Cashová) a Doug (William Jackson Harper) sú spolu už desať rokov. Keď však Lori nevhodne zareaguje na Dougovu nečakanú žiadosť o ruku, dostane kopačky. Cez víkend sa však má konať svadba Lorinej mladšej sestry Bey (Sarah Bolgerová) s Jaysonom (Tony Cavalero), na ktorú sú obaja pozvaní ako pár. Ohrdnutí milenci nechcú na seba upútať nechcenú pozornosť, a tak o svojom rozchode nikomu nepovedia. Ich rozjatrené emócie a flirtovanie s ostatnými svadobnými hosťami však vystavia ich pretvárku a predstieranie ťažkej skúške. Podarí sa im cez víkend zachrániť svoj dlhoročný vzťah, alebo ho navždy ukončia? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Kdyby mezi ústřední dvojicí zafungovala vzájemná chemie, mohl to být docela obstojný film. Jenže ti dva se k sobě absolutně nehodili, proto nefunguje ani romantická linka. Kdo snad čeká rozvernou komedii, bude nejspíš zklamán. Tedy alespoň mně nepřišlo k smíchu vůbec nic... Celkově to však není zase takový průšvih, jak se může na první pohled zdát. (40%) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

To je fakt koniec, tomu páru to vôbec neprajete, obaja mimoni, no a atraktivita potomkov by bola fakt že pochybná. Celému tomu chýba aj humor, nesie sa to v zvláštnej dráme, kde ale 80% tvoria nudné dialógy a rozpočet bol tak slabý, že nedovolil ani taký koniec, v ktorý by dúfali fanúšikovia tohto príbehu. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Indie komediálna romantika, ktorá neprináša vôbec nič nové, ale príjemne plynie a rýchlo skončí. Je tu ale viacero dramatických situácií, ktoré síce možno nebudete akceptovať ako uveriteľné, ale aspoň dodávajú filmu šťavu. Dvaja tridsiatnici sa rozídu, pretože ona nechce svadbu. Ona to rieši tým, že sa pri každej príležitosti opije. On jej napriek tomu chce dať šancu. A svadbu má mať jej sestra, ale tá možno tiež nevie, čo chce. Ak máte na niečo podobné chuť, sklamaní nebudete. Nadšení rovnako nie. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som súvislé asi 3 minúty. Toto nemá cenu. Ani komédia, ani romanťárna, proste len nejaký nechutný paškvil a zase len o vzťahoch, svadbe, sestre a kokotinách. ODPAD! ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Santa Clarite (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama