Reklama

Reklama

Vous n'aurez pas ma haine

  • Belgicko Vous n'aurez pas ma haine (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po bombových útokoch na Bataclan v Paríži prichádza Antoine (Pierre Deladonchamps) o svoju manželku Hélène (Camélia Jordana). S novou realitou sa len ťažko vyrovnáva a vo svojich príspevkoch na Facebooku vysvetľuje, ako snažiť odolať nenávisti, keď po tragédii stráca pôdu pod nohami. (Arsenal83)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (5)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Silné téma ve slabém zpracování. Typické čistokrevné drama, kdy se někdo musí vyrovnat s rodinnou tragédií a vlastně mu to moc nejde ale vše vyřeší závěr ve slunečném dni, který dá důležitou špetku naděje. ()

Dawe2 

všetky recenzie používateľa

Silný, ale filmově nezvládnutý příběh. Pokud se tomu, že se něco stane a pak se už prakticky nic neděje dá říkat příběh. Jedna hvězda za výborně herecky zpracované dítě, snahu a potenciál, bohužel nevyužitý. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Osobná až tichá odpoveď a malý návod, ktorý vie len málokto zrealizovať, potlačiť až poraziť nenávisť láskou. Udalosti v Bataclane boli strašné a poznačili mnohých. Prístup tohto novinára je však výnimočný a zaslúži si pozornosť. Film nie pre každého, veľa sa v ňom neudeje, je to na základe výpiskov a statusov toho človeka, ktorý to prežíval. A podelil sa so svojimi pocitmi verejne. Film pôsobí dosť sentimentálne a v určitých pasážach až prázdne, kde akoby trauma z celej udalosti išla do úzadia. ()

faraoon odpad!

všetky recenzie používateľa

Při vší úctě k 89 obětem teroristického útoku v koncertní síni pařížského Bataclanu v roce 2015 tady hodnotíme úroveň filmu nikoliv smutnou historickou událost. A tato filmová pieta je otravný, nudný a pseudopatetický pokus o výzvu k pláči. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Natočené podľa autobiografickej knihy novinára Antoina Leirisa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama