Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mládež diskutuje o tom, zda je výhodnější zemřít na místě, nebo hledat nové útočiště. (SkyShowtime)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (5)

HarryCameron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne je to niečo medzi prvou a druhou časťou. Oproti predošlým epizódam pribudlo niekoľko scén, ktorých cieľom je vydesiť divákov- nie vždy sa to však darí. Vyzerá to ako keby sa tvorcovia snažili namixovat thriller, mysterióznu drámu a horor dokopy. Výsledok je zatiaľ skôr rozpačitý. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všetky recenzie používateľa

Po 3. díle končím. Odmítám se, kvůli pár trochu zajímavým minutám v lese, věnovat přeskakování všech těch 90% otravných vykecávacích sraček kolem. Hodnocení za 3 díly. (8%) ()

molcan2 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď som to začal sledovať, netušil som, že to bude také úžasné a že v každej epizóde bude scéna s mŕtvym zvieraťom. Zaujímalo by ma, čo si myslela žena, ktorá to vytvorila. V tretej epizóde budem mať scénu s mŕtvym zvieraťom. Pretože je to také dráždivé a desivé! Diváka to tak vystraší a v dnešnej dobe je tak skvelé vidieť mŕtve zviera. Skvelá práca, pokračuj v dobrej práci a dúfam, že v štvrtej epizóde uvidím ďalšie mŕtve zviera, teším sa na to a asi dnes zabiju na záhrade králika alebo psa len tak pre zábavu. Ešte raz ďakujem, naozaj skvelý seriál, nemám slov! ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama