Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (46)

plagát

Všetko, všade, naraz (2022) 

... a malo to skončit v kine :o) ... kto videl vie. Pravdepodobne je nesmierne ťažké ustrážiť "hrnčeku vař". Varilo sa, varilo až bol hrniec malý. Psychadelická jazda ako sa patrí.

plagát

OnlyFans: Láska na prodej (2023) (TV film) 

Ako tu uz pisali viacery. Je fajn, ze sa nasiel niekto co to chcel zdokumentovat, ale ziadalo by sa tomu viac priestoru aj sa viac ponorit do problematiky. Nielen klzat sa po povrchu.

plagát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Mozete natocit veleuspesny serial z hladiska hodnoteni kritikov a na vsetkych moznych inetrnetovych portaloch. Aj tak Vam ho zrusia, ked to nieje netflix zlatanina ktoru pozeraju bambiliony divakov pre ktorych priemernost serialovej produkcie dneska je to najlepsie na oddych po tazkej sichte v praci a so siestimi detmi na krku. Jeden z najlepsich serialov vobec a z lekarskeho prostredia urcite najlepsi aky som do teraz videl.  Velka, prevelka skoda ze tento skvostny serial bol po druhej serii zarezany.

plagát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Preletel som sa casom naspat do O2 Areny v Prahe. Energia ako na koncerte to samozrejme byt nemohla, ale vizual bol uchvatny.

plagát

1883 (2021) (seriál) 

Keď máte dobrý príbeh ktorému ľudia rozumejú a vedia sa s ním stotožniť, keď ho naviac viete vyrozprávať, tak je vlastne jedno v akej historickej etape sa ten príbeh odohráva.

plagát

Dogani (2011) 

Nevedel som prilis do coho idem. A po pravde filmy s podobnou tematikou mi niesu prave 2x po chuti. Obzvlast ked sa clovek zamysli nad tym kolko pripadov sa objasni a kolko ostane navzdy ukryte za branami. Filmovo ide o trochu prilis zredukovany pohlad na vec. Internat plny deti a ucitelov a cele sa to toci okolo par osob. Inak nikto nic nevie, nevidel, nepocul? Zvlastne. Snad by prilis postav a kosatosti uskodilo udernosti. V kazdom pripade velmi silny emotivny film.

plagát

Mladosť (2015) 

Komorne, oddychove, nie uplne hlupe a miestami aj podarene vtipne. Az na par nasilnych gycovych "art-zaberov", ktore si mohol Sorrentino odpustit.

plagát

Hej, Hafí! (2014) (seriál) 

Deti to pozeraju bez nadychnutia a ja sa vlastne pri tejto britskej rozpravke tiez pristihnem ako sa usmievam pod fuzy. Mile. A nieje to ani uplne hlupe ako tolko dnesnej detskej produkcie.

plagát

Dark (2017) (seriál) 

Prva seria zacala slubne a nebyt potreby autorov vsetko zamotat tak, aby tomu nerozumeli ani oni samy, tak by to snad aj mohlo byt pozeratelne. V tom istom duchu sa nesie aj druha seria a tretiu som uz nevladal dopozerat ani z respektu. A treba dodat, ze nedopozerat nacatu seriu sa mi stava naozaj velmi zriedka.  DARK na VAS :)