Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenzie (29)

plagát

Votrelec ³ (1992) 

Trochu slabsie ako prve dva. Bohuzial. Ale stare velmi napinave a s typickou Fincherovskou pochmurnou atmosferou. 4* si ale urcite zasluzi

plagát

Štvanec IRA (2008) 

Uz davno som nepotraboval k filmu titulky. Inak velmi pekne natocene a skvelo zahrane (Sturgess), perfektne vybudovana atmosfera.

plagát

Dogville (2003) 

Nemam slov. Krasne spracovanie, vyborne zahrane. A ten koniec, TEN KONIEC. Speachless

plagát

Jeden deň (2011) 

Najprv uprimne vtipne a ocarujuce, potom nekrcovite smutne. Konecne po dlhej dobe dobry romanticky film. Chemia medzi Anne a Jim-om funguje perfektne. Uz davno som nebol tak spokojny po dopozerani "Romantickej komedie".

plagát

Strážcovia (2009) 

Neuvertielne spracovanie skvelej predlohy. Watchmen niesu obycajni superhrdinovia. Vacsina prakticky nema nadprirodzene schopnosti. Je to hrstka ludi snaziaca sa spasit skazeny svet. Od pomsty k sebaobetovniu. Watchmen pozdvihli svoj zaner niekam vyssie!

plagát

Polnočná míľa (2002) 

Uzasny, uzasny scenar, vyborne herecke vykony, skvely soundtrack a dokonala rezia. Perfektny film!

plagát

Vec (1982) 

Ako horror zaujimave, iked nie velmi strasidelne:(.. Inak efekty nanic a prisera bola komicka. 3*

plagát

Klinika Grace (2005) (seriál) 

Duchovna ocista! Finale 5tej serie bolo asi najlespie co som kedy videl. Million Dollar Baby bolo oproti tomuto emocialane plytke. Prekrasny serial, jeden z najlepsich ake davaju vobec. Proste 5*****

plagát

Equilibrium (2002) 

Nikdy by som si nepomyslel ze dake scifi dokaze vo mne zanechat taketo pocity. Skvela myslienka a k tomu vynikajuce vizualne spracovanie. Naprosta krasa!