Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Horor

Recenzie (6)

plagát

Sirotinec (2007) 

Nuda! nic zaujimave, originalne ci nove....podla mojho nazoru priemerny horor akych je milion

plagát

Máj (2008) 

Film by bol vynikajúci až do bodu keď sa z víly Jarmily, ktorá mala predstavovať čistotu stala nejaká čupka, ktorá nevedela čo chce a vražda Vilemovho otca vyzerala akoby ju natáčal akýsi amatér. No a keď sa tam začali objavovať tie biele postavy a hrala rockovo-popova hudba tak to už bolo dosť.Tá hudba sa do toho prostredia absolutne nehodila. A podľa predlohy mal byť Vilém strašný lesov pán a nie hippisak ktorého otec vyhodil z domu. Ale hlavne za začiatok dávam *** aj keď mi to občas pripadalo ako by to celé bolo iba o Jarmilinom tele.

plagát

Pravdivá romanca (1993) 

Scenar je dobry ale bola by som radsej keby bol Tarntino aj reziser chyba mi v tom totiz nieco..........

plagát

Clona (2008) 

mam pocit ze som sa pri tomto filme viac smiala ako bala

plagát

Hory majú oči 2 (2007) odpad!

Mutanti, ktorí vraždia ľudí? Nie veľmi dobrý nápad. Dej a veci čo sa odohrávajú mi pripadajú nelogické: Ako mohli tí muatnti prežiť na púšti? Lebo žiadne zásoby jedla som tam nevidela a vodu už vôbec nie. Ale absurdnejsšie bolo: ako ta tehoná žena na začiatku filmu prežila 9 mesiacov tehotenstva bez jedla a vody(predpokladám, že mrtvoly by ju jesť neprinútili a neviem, čo iné sa dá na púšti zohnať)? Prečo by niekto dával človeka do latríny? Aké potešenie by z toho mal? Ako to, že ten 2 krát postrelený muž tam najskôr preskakoval jamy a podobne a vôbec mu nevadilo, že je postrelený a odrazu si na to spomenul a zomrel? A nejakú hlbšiu myšlienku a pointu filmu okrem tej, že nemáme chodiť sami na púšť a skúšať jadrové bobmy na púšti na ktorej ešte žijú ľudia som však nenašla.

plagát

Polčas rozpadu (2007) 

Iritoval ma len Kroner, ktorý mi do filmu absolutne nezapadal. Bol celý akýsi nedôveryhodný a na tu rolu sa vôbec nehodil. No kvôli Táňi Pauhofovej a Marekovi Geisbergovi ma film o * viac .