Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Western
  • Dráma

Recenzie (7)

plagát

Simpsonovci vo filme (2007) 

jednoducho dokonale! ! !Splnený sen všetkých fanúšikov Simpsonovcov. +príbeh +Simpsonovci +animácia +kreativita

plagát

Elementy (2023) 

nejlepší film od pixaru, ktorý kedy mohol vzniknúť. zrelo odporúčam👍👍👍!

plagát

Phineas a Ferb (2007) (seriál) 

Je to jeden z mala seriálov na kanáli disney na, ktorý sa dá pozerať. Aj keď príbeh je plný satiry a paródie, a doslova každý diel je o tom istom, ale vždy vás dokáže pobaviť. A povedal by som že ide o jeden z najlepších sci-fi animakov, preto by ste to malý skúsiť hlavne mladšie publikum by nemalo opomenúť.

plagát

Dva a pol chlapa (2003) (seriál) 

Ide o môj najobľúbenejší sitcom zo všetkých na svete. Je to príbeh s úžasným hereckým obsadením, príbehom o chalupároch z Malibu a skvelými vtipnými scénami s neuveriteľným počtom bláznivých hlášok. Jediným negatívom tohto sitcomu je strata Charliho, aj keď Asthon Kutcher je skvelý herec, ktorý má čo seriálu čo ponúknuť a vďaka jeho postave nám ba aj vytvára nový pohlaď na seriál, ale tak či tak nie je to ten dobrý Charlie, ktorý vytvára najlepšie scény ,ktoré nám seriál môže ponúknuť a má toľko žien že sa to každému normálnemu človeku môže len snívať, a jeho sarkazmus je veľkolepý. Ale tak či tak je seriál geniálny 9/10. Ps:  -Najlepšia hláska seriálu cecka shmitova(it is best ever) -určite si pozrite posledné 2.epizody s Andoldom schwarzeneggerom.

plagát

Avengers: Nekonečná vojna (2018) 

Je to v celku dobrý film, ktorý ma nevyčerpal tak ako avangers age of ultron, nedal mi pravý vrchol avangerov skôr aké si drastické utieranie podlahy predtým, ako sa celý cyklus začne znova, s akýmkoľvek zvratom šťastia alebo komplexným reštartom, čo ma vskutku v srdci veľmi zranilo. Inak bratia Rusovci režijne odvádzajú skvelú prácu, aj kde sa tu vyskytuje veľa postav ,ktorá sa nijako nerozvíjajú a akcia a efekty sú ako vždy úžasné 7/10.

plagát

Homolka a tobolka (1972) 

Čechách máme veľa geniálnych  filmov ale tento je najviac genialny. Je to určite najlepšia Česko slovenská komédia na odreagovanie, určite si hu pozrite v rámci voľného času alebo len tak pri žehlení 10/10. Ps:film má užasni herecky casting: hlavne najviac úžasný Josef Šebánek, ktorý vytvára najlepšie scény v celom filme a jeho humor je proste geniálny.

plagát

M.A.S.H. (1972) (seriál) 

Kultový sitcom, ktorý si určite zaslúži titul najlepší seriál minulého storočia. Príbeh nám konečne humorne mapuje nejakú vojnu, ktorú neopisuje ako číre zlo ale ako reťaze scénok a vtipných momentov vojenských doktorov poľnej nemocnice čase vojny na Kórei. Humor je pre tuto story tak charakteristicky že buď si ho obľúbite alebo nie, povedal by som že humor tu nesie dosť taký čierny podtext. Čo mne vo výsledku vôbec nevadí lebo troška čierneho humor na televíznom platne podľa môjho názoru nikomu neuškodí. Hlavným dôvodom prečo si seriál obľúbite sú postavy, v seriáli by som vypichol hlavne dve postavy, tou prvou je hlavný hrdina Piercea, ktorého stvárňuje Alan Alda a tento seriál s neho robí veľkú hviezdu celého Hollywoodu. A druhov postavou je Radar v podaní  Garyho Burghoffa ,ktorý tu vytvára najlepšie momenty, ktoré môžete v seriáli vidieť. Jediným mojim negatívom seriálu sú bežne opakovane zápletky a časte moralizovanie, ktoré nikam nevedie ,ale napriek takým to malým nedostatkom kompozície je príbeh úžasný a vy si ho bezpochybne obľúbite a vo svojom voľnom čase určite nespočetne krát aplikujete,určite zrelo odporúčam 9/10.