Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Kancl

Kancl (2005)

Myslíte si, že britský originál nič neprekoná a potom sa namotáte ako už dávno na žiadny seriál predtým. Spočiatku osadenstvo kancelárie považujete za zbierku exotov a neveríte, že si ich môžete obľúbiť a pri poslednom diele sa vám zdá, že sú to kamaráti o ktorých teraz prichádzate. Aj to je americký The Office, ktorý sa zaslúžene stal kultom.

Sherlock

Sherlock (2010)

Pilot Sherlocka som si pozrel so značnou dávkou nedôvery. Predsa len som fanúšik Doylovej literárnej predlohy a nápad preniesť dej jeho kníh do súčasnosti sa mi nepozdával. Na moje prekvapenie ma prvý diel upútal a spočiatku trochu nesympatických hlavných hrdinov som si obľúbil. Jednotlivé diely Sherlocka nie sú síce kvalitatívne rovnako podarené (tradične je slabší vždy druhý diel každej série), ale Sherlock sa pre mňa stal najlepším seriálom (alebo televíznou minisériou) súčasnosti. Najlepšie časti podľa mňa: A Scandal in Belgravia, The Reichenbach Fall, His Last Vow.

Derek

Derek (2013)

Pre mňa najlepšia vec od Gervaisa. Vtipné a neskutočne ľudské. Skvost, ktorý troch neprávom ostáva v tieni ostatnej Gervaisovej tvorby. Aj po druhom videní plný počet hviezd.