Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (30)

plagát

Glass (2019) 

Dokonalé filmárske dielo, videl som dávno, dnes som kukol znova. Ak si nepozriete vyvoleného, rozpolteného, škoda sa do toho púšťať. Plná palba. Krásny film.

plagát

Blbec na večeru (2010) 

Retrospektívne zhrnutie podarenej francúzkej klasiky je podarené, Lucy Punch, tá to tam rozohrala na 100 % talentovaná herečka plná entuziazmu, vypchávané myšky sa tiež dajú. Klasika je ale lepšia, aj tak to bolo zábavné. Pozvanie by som prijal.

plagát

Plytký hrob (1994) 

kto z Vás by nerád našiel pod posteľou kopec prachov, každý to nie je diskusia, alee fuckt. Toto je kulantný príbeh do tajov ľudskej mysle. Pár hodne zdatných "odborníkov" z oblasti hereckého obsadenia určite nemusí súhlasiť, ale potajme je to jeden naj čiernokomediálny počin ostrovného štátu, nie len že skvele zahrané a napísané, ale dráma ako prasa. Neostáva len plná paľba, tento film je pecka. Taká vianočná.

plagát

V Bruggách (2008) 

Parádne natočené movie Par Excellence, takto sa točí vtipný komorný príbeh kde sa perlí jedna radosť. To mesto je ozaj až tak nudné? V podaní týchto dvoch pánov hercov je to jedna veselohra plnohodnotného čierneho humoru. Nieeee, nie je treba vraziť miliony do filmu, stačí 2 x herecké eso + príbeh + rejžo čo to zvládne.

plagát

Nádherné dievčatá (1996) 

Nie je to pre ultra pózerov čo hľadajú zadosťučinenie v akčných radovánkách na podklade, Ja idem a všetko to tam vystrieľam, poprípade nastúpim do rýchleho auta a hodne šup sa premiestim z bodu A do B. Nie je to novopečená tzv. produkcia, Je to jeden parádny, milý, príjemný film.

plagát

Nech svět světem (2023) 

Som to Ja, milujem luxus a modrú farbu, teraz som už pomerne ďalej, Chce to parádny psychologickokatastrofický ultra natiahnutý scenár plný hlbších úvah v podobe napr. stáda len tak do blba čumiacej vysokej zvery. To je málo.......!!!!!! Chcelo by to niečo niečo viac. Vyradím GPS, YES.  Ale to mi aj tak nestačí, čo ak by to spravil niekto, koho sme nasrali, nejaká militantná skupina to hekne, YES. Stále málo!!! Dajme tam  totálne blbú černošku, Yes. Čo nám ešte chýba ??? / to by aj stačilo pani pruducentka /........................................ Áno, to úplne stačilo, nesmierna hĺbka tohoto vizionárskeho diela prekonáva hranice. Jedna hviezda za kameru, kamera na top úrovni

plagát

Liza, líščia víla (2015) 

Ale ja som slovák, som filozof, som technik, som už toho videl, som aj čítal, som hodne dobrý, nemienim pozerať trapne sračky. Vôbec nemienim pozerať nejaké maďarské filmy, na čo ??? to už je lepšia ta naša proretardovaná produkcia Tv hnoOJ do piči a Mor-kríza seriály au kura nieeeee. Omyl, Líza tá vďačná milá na japonskú kultúru zameraná mladá chtivá "čupka" čo sa rada stará a vie variť ako nikto "kapor na peperminete" ??? Mňam do pi......, Hudba Japonskej imaginácie, paráda. Jeden prudko zábavný, vtipný, milý film našich južných susedov.

plagát

Venom 2: Carnage prichádza (2021) 

Venom 1 a 2 je jedna zábavná, vtipná, prudko pozerateľná sci-fi rozprávka bez potreby hlbšieho zamyslenia. Na rozdiel, ako tu mnohý píšu to nie je dnes tak preferovaná, prefarbená nič nehovoriaca neviem z kade prameniaca, asi nejaký pri blbý trend sa neustále rochniť v nekonečne neprehľadnom a do očí bijúcom digitálnom odpade, smogu, mrdníku a podobne. Tu som si nemusel dať po každej akcii očnú prestávku, aby som 3dni po vzhliadnutí nevidel všetko okolo rozmazané poprípade nedostal trvalí očný zákal, ďalej je to ďaleko od predstaviteľov baletu zo slipami na elasťákoch, pubertálnych pózerov, ktorým ide s prdele pavučina, poprípade sa volajú ass renger, aqa kokot, a X ďalších. Jediné mínus je podmaz, alebo druhý plán kde sa samozrejme musí objaviť čupka ktorá to chce ale nevie či naozaj a on ju miluje a nevie prečo ho ona nechce, ďalšie mínus pre mňa je že sa to orientuje na masy ak by to bol plnohodnotný fim 18 +pre dospelých divákov na báze hororu a sci.fi, mohla to byť kľudne dvojsečná plná palba.

plagát

Všetky staré nože (2022) 

Tento príbeh je ideálnym kľudným spestrením zimného večera, pre fanúšikov filmov o špionáži, prípadných problémoch kancelárie oddelenia. Je to naozaj veľmi pomalý konverzačný film založený len na diaológoch. Určite príjemná pomaly prebiehajúca zákulisná hra kde sa ako už X tý krát ukazuje, aké nevhodné je pozeranie do výstrihu a následne aj inde kolegyni z pracoviska ak sa jedná o tento typ zamestnania. Je to oddychovka v tom zmysle že tam nič nevybuchuje, nestrieľa sa do nemoty, nepresúvajú sa čierne limuzíny z bodu A do bodu B. Jaj a dobre sa pri tom zaspáva, herecké obsadenie úplne v poriadku. Slušné *** hviezdy.

plagát

Jurský svet: Nadvláda (2022) 

Dobrý deň doktorka, dobrý deň doktor, vidím že si to stále ty. Máš tu pekný bordel v tom stane. Tak mi tu uprac. Upratať musíme niečo iné. Čo ??? Viem že si neprišla len tak. O čo ide ? Máme tu kobylky veľké ako krava. Ide tu o globálny problém doktor. Ja som už skončil doktorka, už neriešim. Ale ja to potrebujem, myslela som ja ťa potrebujem. Ty vieš, ako na mňa tak idem. Do piče čo je to tu za mega laborku doktor, výskum doktor. Tu ide len o prachy, nieeeee, ide o liečbu za prachy. Tak to je zléééé, veľmi zléééé. Toho doktra musíme poriešiť...................................................................Jurský park ma nikdy nesklamal, dobrodružne natočnené + skvelý herci + hodne dobré 3d spracovanie.