Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenzie (15)

plagát

Zlato (2022) 

Keď človek vôbec nevie o čom má film byť tak ho táto snímka prekvapí. Herecké výkony dobré, ale ten koniec proste mohol byť iný. Režisér aspoň poukázal ako sa všetci ženieme za bohatstvom aj na úkor zdravia.

plagát

Nádych pre lásku (2017) 

Dnes je Valentín a pri zhliadnutí tohto filmu má človek skutočný pocit čo je to láska, vernosť, nádej. Naozaj pekný film, ktorý stojí za pozretie až do konca.

plagát

Choď za svojím snom (2020) 

Neľutujem že som film zhliadla. Pohodový rodinný film, ktorý môže dodať ľuďom nádej. Po dlhšej dobe film s normálnymi ľuďmi, ktorý vedia zahrať svoju rolu dobre. Originálny a skutočný príbeh.

plagát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Bolo tu už veľa povedané, ale za mňa chcem povedať že stojí za pozretie. Je to zas o niečo iné a vlastne aj koniec je úplne iný ako v jednotke. Je viac detailnejší, otvorený a herecké výkony sú dosť uspokojivé.

plagát

Včera v noci (2010) 

Pridávam sa k tým, ktorý proste tento snímok neocenili. Prečo? Myslím, že to bolo príliš nudné a zdĺhavé. Motanie sa okolo jednej témy, ktorá by sa dala rozvinúť úplne inak. Dej jednoducho zlyhal. Predsa len film má svoje roky a v tejto dobe je na výber s oveľa lepších príbehov. Vôbec nechápem ako to môže mať také skvelé hodnotenie práve tu, je omnoho viac filmov, ktoré sú lepšie a majú menej percent. Chcem, ale aspoň vyzdvihnúť hercov a ich výkony.

plagát

Vaiana: Legenda o oceáne (2016) 

Určite stojí za pozretie. Nebudem sa opakovať to čo spomenuli predo mnou, ale chcem vyzdvihnúť aj to, že tento film konečne priniesol dobrú energiu, chuť do života, proste všetko pozitívne a dokonca je inšpiratívny v tom, že nikdy sa nesmieme vzdávať musíme bojovať s prekážkami v živote aj keď je to ťažké. Žiť proste naplno a áno veriť v sny ktoré sa môžu naplniť, ale musíme za ne bojovať. Keď budem mať deti tak im budem púšťať filmy ako sú tieto.

plagát

Trosečnice (2020) (seriál) 

Práve som dopozerala 2. sériu. Obidve ma veľmi zaujali, bolo to niečo nové úplne iné aj keď musím povedať prvá bola lepšia. Príbehy aj celý námet je originálny takže sa pozretie to stojí. Dokonca je to aj v niečom poučné. Ten koniec ma ale dostal. Dúfam, že sa tvorcovia umúdria a spravia pokračovanie. Ak nie tak musí zapracovať naša fantázia.

plagát

Život je krásny (1997) 

Videla som už veľa vojnových filmov najviac práve o koncentračných táboroch a musím povedať, že film je spracovaný veľmi dobre. Budem sa opakovať ako mnohí spomínali je to natočené a zrežírované naozaj špičkovo. Ten námet a tá individualita poňatia citlivej témy robia z tohto filmu to aký je. Autor ukázal ako môže byť v živote krásne aj to čo rozhodne nie je. Je dobre, že vzniklo množstvo filmov či už z tématikou vojny, holokaustu, násilia, rasizmu... pretože práve tie nám môžu ukázať aké dôležité je ostať človekom a nehrať sa na niečo čím nie sme. Preto nech sa svetom šíri čim viac pozitivity a lásky ako nám bolo podané od Guida a jeho rodiny.

plagát

Pot a krv (2013) 

Po zhliadnutí mám zmiešané pocity, bola to veľmi absurdná snímka, ktorú som ešte veru nevidela. Veľmi špecificky spracovaná skutočná téma, ktorá sa naozaj stala. Natočená z úplne iného pohľadu, vlastne som mala pocit, že z pohľadu každej aj vedľajšej postavy. Film má taktiež aj poučný charakter. Akurát by som možno neodporučila pre slabšie povahy, ktoré by si to až tak nevychutnali.

plagát

Správa (2020) 

Čo môže odradiť od pozretia filmu sú možno aj titulky, ale aj napriek tomu to stojí zato. Je to zasa iný pohľad na tábor v Osvienčime. Na to ako je dôležité presvedčiť ľudí na najvyšších miestach, aby sa niečo zlepšilo, ale aj na to, že netreba zabúdať čo vojna, tábory a celý tento hrozný systém spôsobil, a že sa k niečomu takému nesmieme nikdy vrátiť. Film na zamyslenie. Môžeme byť radi za to čo máme.