Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Dávam 5*, lebo ma to baví a teším sa na každý nový diel. Ale komentovať to budem až po uzavretí, keď to bude vidieť pekné celé ako celok. Vzhľadom na to, že to tu máme na CSFD fláknuté ako jeden seriál, a nie po sériách, nemá zmysel to zatiaľ nejako komentovať. O tom potom !

Prison Break: Útek z väzenia

Prison Break: Útek z väzenia (2005)

Komentár ku dňu 1.3.2008 - pre tieto seriály som si našiel už jednu vlastnú fintu ktorú používam. Naschváľ nepozerám každý diel hneď ako vyjde, ale vždy počkám na to aby som pozrel dva naraz. Takže, ja mám Prison, každé dva týždne. Neviem, je to jednoducho lahôdka, ktorá mi zapasovala a keď pozriem jeden diel za 42 minút, cítim sa nedopozeraný ! S týmto stavom je to geniálny seriál, /samozrejme s môjho pohľadu/, ktorý sa kvalitou môže postaviť na seriálový trón slávy, ale stále si nechávam otvorené zadné dvierka a konečný koment dám až po uzavretí celého seriálu. PS: s tou Sárou ..hmmm /to aby nebol spoiler/.

Hrdinovia

Hrdinovia (2006)

Dnes si už pripadám ako vo svete seriálov, a čo ma teší, že ich neubúda ale len a len pribúda. Tých čo sa dajú nazvať úspešnými, je čoraz viac a viac a toto je presne jeden z tých, ktorý sa tak nazvať dajú. Dobrá dejová línia, schopné efekty, jednotlivé príbehy ktoré sa pomaličky spojujú a naviac plnenie snov každého, kto určite ako malý chcel byť jedným z takýchto HEROES. Jednoznačne 5*, s tým, že si určite vyhradzujem právo na zmenu hodnotenia, keď sa seriál ukončí. /PS: to je vec ktorej sa bojím pri každom seriále ktorý teraz beží .... ako to ukončia ? nepokazia to ?/

Dr. House

Dr. House (2004)

hlášky, hlášky, hlášky, to je jediné čo tomuto seriálu vdychuje život. A vdychuje mu to teda super.