Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Thriller

Recenzie (11)

plagát

Voyeuři (2021) 

Súhlasím s názorom ze film mohol skončiť o 15 minút skôr, možno by aj dostal o hviezdičku naviac. Inak celkom slušný triler. Pekný mindfuck.

plagát

Hrozba smrti (2024) 

Originál som nevidel. Dejovo nič moc, nič nové, ale tie herecké výkony a bojové scény sú proste úžasné. Connorovi charakter veľmi zapasoval, Jake musel drieť a je to aj vidieť. Vraj bol použitý nejaký nový štýl pohybu kamery pri bojových scénach a musím priznať že som miestami prežíval boj oveľa viac "zblízka". Kvalitná robota.

plagát

Horror in the Forest (2023) odpad!

Najprv som si vravel že aspoň 1* dám. Po záverečnom monológu hlavnej postavy do kamery som zmenil názor. Tak lacný film a tak cringe neprofesionálne herecké výkony som už dlho nevidel. Herecké výkony nájdete lepšie aj v súdnej sieni. Ani dej ničím nezaujal. Takže za mňa odpad, neodporúčam.

plagát

We Found Something (2022) 

Beware spoilers ! Chápem že to je amatérsky film, ale takéto dejové chyby sa odpustiť nedajú. Akože sorry ale žena zranená, vnútornosti von v ZAVRETOM stane? To potom ako ju zviera napadlo za sebou zavrelo stan? :D LOL. Aspoň trocha kečupu nakúpiť by nezaškodilo vážne. Tričko trocha roztrhané, ona sa zrazu postaví akoby po 8hodinovom spánku a usmieva sa popritom ako jej spod trička padajú črevá :D :D Veď tu týpek začal hádzať po beštii šišky. Real šišky wow. Keď som videl ako človek minútu a pol rozmýšľa "neviem či vám toto mám ukázať" pritom preboha každý vie že to aj tak ukáže.... ma prešla chuť, ale samozrejme som to dopozeral do konca. Dejovo tiež slabo nebolo to ničím zaujímavé a čo sa týka hlavných postáv....... Neviem prečo je v dnešnej dobe populárne byť dutý. Prázdne emócie o ničom. Jednu hviezdičku dám len preto že to je amatérsky film.

plagát

Sharknado 2 (2014) (TV film) odpad!

au moje oči

plagát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Tak, konečne som sa dostatočne nudil na to, aby som sa pustil do tejto "legendy". Nech si každý vraví čo chce, ja som tu nevidel ani náznak paródie. Škoda, lebo by som to možno inak vnímal. Herecké výkony otrasné, VFX otrasné, celý nápad, ešte aj názov je blbý. Nesúvislé zábery, kde si aj babka s dioptriami všimne nekalé množstvo chýb. Keby tam bola aspon nejaká snaha spraviť z toho komédiu, ale tu človek len nechápavo krúti hlavou s výrazom akokeby sledoval Flat-Earth convention. Za mňa 0 bodov.

plagát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Survival trilery mám veľmi rád avšak tento ma nejako extra neoslovil. Plusové body za podarenú scary rekonštrukciu dopadu lietadla.

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Podarené CGI, celkom zaujímavé boje, ale musel som sa fakt sústrediť na to aby som udržal pozornosť. Totálna nuda a slabý dej. Film skončil a ja si už nepamätám o čom bol :(

plagát

Dvojnásobné obvinenie (1999) 

Vo filme bolo veľa chýb a nelogických situácii. Charaktery celkom plytké, dokonca ani Tommy Lee Jones to nejak nezachránil. Na môj vkus príliš predvídateľný film.