Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (7)

plagát

Barbar (2022) 

Šťavnatý horror těžící maximum z každé scény, z každého prostoru a z každé postavy. I když se zvraty tak nějak očekávaly, nic to nemění na tom, že jsem si ten film plně užil. Těším se na další filmový počin p. Creggera.

plagát

Koruna - Série 5 (2022) (séria) 

I když pořád skvostně natočené, tato serie je v porovnání s předchozími upatlaná od nevýrazné omáčky jednoho jediného vnitřního vztahu, který se nakonec ani nedočká toho nechvalně známého smutného finále. Debicki ukazuje, že je víc Diana než byla Diana, West vypadá spíš jako James Bond, než jako aristokratický (a ne úplně hezký) Charles a Imelda Staunton se snaží, bohužel scénář jí moc prostoru nedá. Jonathan Pryce si ani pořádně neštěkl.

plagát

Fresh (2022) 

Skvelý film na prvé rande.

plagát

Thor: Láska a hrom (2022) 

Nemôžem neporovnávať s Thor: Ragnarok, ten bol o niekoľko úrovní inde. Ale stále som dostal solídnu nálož humoru, pár cringe kameňákov a zároveň v pozadí silný príbeh. Gorr sa dostáva medzi jedných z najlepších Marvel záporákov, možno až škoda, že mu nedali viac priestoru. Duo Thor a Waititi mi sedí a rád by som videl ešte jeden diel.

plagát

The Gray Man (2022) 

Dve hviezdy za Prahu a Goslinga. Predpokladám, že Ana de Armas dostala honorár len za jeden pohľad, pretože si ho držala celý film. Každý sa síce tváril dramaticky, ale drámy sme dostali žalostne pramálo. Keď som si prečítal novinku o tom, že Netflix chce minúť ďalšie stámilióny za sequely a prequely, tak si tak hovorím, že ich svojim predplatným už dotovať asi už nechcem...

plagát

Trojuholník smútku (2022) 

Nápadité, šikovné. Každá scéna vyšperkovaná a mala svoj zmysel. Pointa zjavná a cynicky prezentovaná nevyznela tuctovo. Pri scéne s kapitánskou večerou som pár krát vybuchol smiechom.

plagát

Severan (2022) 

Vobec by mi nevadilo, kebyže Eggersovi dajú o niečo menší rozpočet, oželel by som aj nejaké to slávne meno v titulkách, pokiaľ by mu nechali voľné ruky. Tak by sme možno za tu celú stopáž dostali aj mrazivejší moment než vyvolá krv a odťatá hlava. Každopádne, The northman je krásne natočený (v takých lokalitách sa snáď ani nedá natočiť zlý záber...), zábavne krutý a obsahuje skvelý plot twist, ktorý ale mohli posunúť ďalej k záveru filmu, keďže po ňom už nemalo čo prekvapiť.