Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dráma

Recenzie (11)

plagát

Všechny velké a malé bytosti (2020) (seriál) 

Musím povedať, že pôvodný seriál som nevidel a knihu som nečítal. Ale po zhliadnutí tohto seriálu mám chuť ísť do knižnice a pozrieť sa či tam nemajú túto knihu. Okolie dedinky Darrowby(v skutočnosti Grassington) je nádherné, vynikajúce obsadenie hercov a zvládnutý preklad s príjemním dabingom na Epic Drama. Hneď od tej chvíle, ako James prišiel do Darrowby, som vedel že chcem vidieť ďaľšie časti. A navyše načasovanie Predvianočnej noci v dobe jej preméri na Epic Drama snáď nemohlo byť lepšie. Odporúčam každému, kdo chce byť, študuje alebo je veterinárom. Ale aj ostatným ktorý maju radi zvieratká. Už sa neviem dočkať druhej série ktorej prvá časť bude odvisielaná dnes večer.

plagát

Murdochove záhady - Sir. Sir? Sir!!! (2018) (epizóda) 

Výborný mixér pre žalúdok. A pozerať to ešte večer, no pecka. Vymakané hlášky(Alkohol je metlou vesíru-všetci sme sa pri telke skoro roztrhali od smiechu), umenie neviemkoho aby donútili všetkých "nakazených" chodiť ako elitné vojenské komando. No akurát ten koniec..... (Mno, dal by sa vyriešiť takto: George dostane od doktorky Ogdenovej "bozk smrti" a zrazu sa zobudí na štvorke nad rozpísanou knihou o Venušanoch)

plagát

T-34 (2018) 

Výborný film. Síce niekdo môže napísať že ide o propagandu, ale u mňa je to v pohode. Niektorí píšu, že CGI efekty sú strašné. No nie, na ruskú úroveň najlepšie, čo som kedy videl a na svetovú výborné. Áno Panthery sú naozaj prerobené T-55 ale výborne. Ale pokiaľ si všimnete vo väčšine scén je vidieť jednoduchý podvozok T-55. Pri páde už je podvozok prekladaný. Dej sa dal spraviť aj lepšie ale ujde to. Celkovo sa na to dá pozerať bez zúrového držania otvorených viečok. EDIT: Ešte tie granáty sa mohli správať realistickejšie, teda sa odraziť na polygóne od Panthera alebo vybuchnúť tak ako as patrí: myslím na dvoch jednou ranou a most. Dva tanky: Rusi nemali oneskorenú muníciu v týchto rokoch, teda pokiaľ ju v druhej svetovej mali. Most: výbuch ruského granátu vnútri Panthare podľa všetkého zabije len Wolfa. Panther ale nebol rozdelený tak ako Konigstiger alias Tiger II. Ale potom by to nemalo 140 minút ale iba pol hodinu. Takže je to pokrútené ale pre mňa prijateľným spôsobom.

plagát

Něsokrušimyj (2018) 

Mno... ďaľšia tankiáda. Kellyho hrdinovia vydarený, T-34(som milo prekvapený) tiež na fantastickej úrovni. Ale toto neišlo ani o filmárske umenie ale skôr o to čo sa podľa všetkého stalo. Škoda titulkov. Ale prestrelka ušla. V skutočnosti KV-1 bola v lese a jak strielala, tak menia pozíciu aby navodila efekt viacerých tankov. Takže celkom okej. EDIT: A áno, interiéry sú naozaj nafúknuté a občas prehodené. Ale myslím si že je to robené kvôli zážitku. U mňa sa našťastie nič nemení.

plagát

Nerovný zápas (1981) 

Odlišný film z druhej svetovej. Námet celkom ušiel, dabing tiež ale obsadenie asi lepšie byť nemohlo. Môj známy je nadšenec do starého futbalu mi po zhliadnutí povedal aby som menej ako štyri nedal. Čo s ním. Ale idem za seba. Podľa vzhladu tábora a ľudí v ňom by som povedal že je pre letcov a vysoké hodnosti. A scéna kde padne pajácovi hlava nemá chybu.

plagát

Nepriateľ pred bránami (2001) 

Realita je k tomuto filmu oproti ostatným na tému druhej svetovej asi najbližšie. Český dabing je celkom v pohode. Aj herci sú celkom okej. Lenže ako aj inde, tak aj tu sú chybičky. Zo 6-ranného revolveru na lodi sa vystrelí 8-krát, ale je možné že aj druhý komisár strielal. Potom dvaja mužíci na komíne. Neviem či to bol skrvavený kosák a kladivo alebo len reflexná vesta, v tej dobe neexistujúca. Ináč celkom v pohode. A ten záver.... asi Tania uviedla priezvisko Zajitsieova. Ale to je len moja teória.

plagát

Murdochove záhady (2008) (seriál) 

Fantastický seriál, který obsahuje skutečné postavy, nádherné přostedí starého Toronta, zápletky a případy se neopakují. Český dabing je na vysoké úrovni, když na to koukate cvhíli v originále, tehdy angličtine, zistíte že hlasy se podobají. Ano až na inspektora Brackenreida. Ale hodí se mu hrubší hlas tak, jak ho má v češtine Konkrétne je to můj nejlepší seriál.

plagát

Na krok od neba (2011) (seriál) 

Nádherné prostredí delá dvě hvězdy. Terence Hill jako velitel lesní stráže další dvě. Posledná hvězda za příběhy, Vincenza a Huberta, a dúležitou svižnost. Závěr třetí série jen se slovem Velkolepé! a větou: Jak začal tak skončil. Čest Mariovi Girottimu ve 70-80 letech natáčet seriál a ješte takovýhle! Bohužel všechno musí jednou skončit. Po nástupe Francesca ve čtyřce jsou zase 2 hvězdy za Dolomity a jedna za vše ostatní. A co pětka: Jedna katastrofa: v hodnocení zústavají Dolomity za 1,75 hvězdy a 0,25 za vše v okolí. Jedna jde fuč kvůli dvojčastí-teda nikdo se nikam nežene. Celkové hodnocení jen pro info patří 1-3 sérii. 4-5 že ledva si zaslouží vlastní, nétož celkové hodnocení. Rád ale velmi rád si hodím opáčko s Hillom po 4 letech. Vtedy v slovenském dabingu, teď v českém ( lepší je slovenskej). No to bylo více-méňe hodnocení a rozpis. Ináč velmi dobrej seriál. Až na série bez Hilla. Ten tomu dával takovej šmrnc.

plagát

SpongeBob v šortkách (1999) (seriál) 

Když není co delat, tak se na tohle mrknu. Krapek blbá morská houba která nezvláda řidičák, za to fajnové hambáče, potom Patrik, který za normálnich okolností je asi nejblb, který udelá řidičák, skrblík Krabs, padouch Plankton a tak dále-nejrozmanitejší sbírka osobností. Občas skvělé frky, není co dodat.(vlatně je: nachystat další pár rukou na chytání za břicho;) ). Ach, nostalgie. Čest tobě, Stephene Hillenburgu.

plagát

Traja mušketieri (2011) odpad!

Dumas by se sám ptal: Co to sakra je?! kdyby to videl. Já sem si myslel že ne jen američané kazí filmy(čest výnimkám). Nedalo se to vydržet a polknout to jaksik-taksik také nešlo, ale vydržel sem to s verdiktem: Nikdy více! Jediné krapek světlé místo je dabing. Ale to je vše.