Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dráma

Obľúbené seriály (5)

Murdochove záhady

Murdochove záhady (2008)

Fantastický seriál, který obsahuje skutečné postavy, nádherné přostedí starého Toronta, zápletky a případy se neopakují. Český dabing je na vysoké úrovni, když na to koukate cvhíli v originále, tehdy angličtine, zistíte že hlasy se podobají. Ano až na inspektora Brackenreida. Ale hodí se mu hrubší hlas tak, jak ho má v češtine Konkrétne je to můj nejlepší seriál.

Tučniaky z Madagaskaru

Tučniaky z Madagaskaru (2008)

Militantní ptactvo, tse! Asi tak nejak reagují na Pracovníka X-e, když pláca o tučňácich. Za to u mne je to druhej nejlepší seriál. Osobnosti sou trafené- i když Jelimána nemusím ale zase bez neho by to nebolo to pravé sardinkové. Vtípky a hlášky u mne na celkem dobré úrovni. A co musím zdůraznit- někdy není nad českej dabing. Slovenskej dabing tučftákú je o ničem. Zase čest výnimkám. Takovej seriál Na krok od neba má lepší slovenskej dabing ako českej. Ale o tom jinde. Většina kritizuje animaci. Já moc velkej rozdíl mezi Madagaskarem a tímhle nevidím. U vorvane ve vane ;

SpongeBob v šortkách

SpongeBob v šortkách (1999)

Když není co delat, tak se na tohle mrknu. Krapek blbá morská houba která nezvláda řidičák, za to fajnové hambáče, potom Patrik, který za normálnich okolností je asi nejblb, který udelá řidičák, skrblík Krabs, padouch Plankton a tak dále-nejrozmanitejší sbírka osobností. Občas skvělé frky, není co dodat.(vlatně je: nachystat další pár rukou na chytání za břicho;) ). Ach, nostalgie. Čest tobě, Stephene Hillenburgu.

Všechny velké a malé bytosti

Všechny velké a malé bytosti (2020)

Musím povedať, že pôvodný seriál som nevidel a knihu som nečítal. Ale po zhliadnutí tohto seriálu mám chuť ísť do knižnice a pozrieť sa či tam nemajú túto knihu. Okolie dedinky Darrowby(v skutočnosti Grassington) je nádherné, vynikajúce obsadenie hercov a zvládnutý preklad s príjemním dabingom na Epic Drama. Hneď od tej chvíle, ako James prišiel do Darrowby, som vedel že chcem vidieť ďaľšie časti. A navyše načasovanie Predvianočnej noci v dobe jej preméri na Epic Drama snáď nemohlo byť lepšie. Odporúčam každému, kdo chce byť, študuje alebo je veterinárom. Ale aj ostatným ktorý maju radi zvieratká. Už sa neviem dočkať druhej série ktorej prvá časť bude odvisielaná dnes večer.