Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akčný

Relácie (4)

Sedem

Sedem (2008)

O jednu hviezdu menej ako predchodca odo mňa. No je to spôsobené len tým, že mnoho tých najlepších hostí ubudlo. Ale stále je to veľmi fajn a jednou z mála pozerateľných slovenských relácií. A aj Elena ako moderátorka je veľmi fajn (ale jednoznačne len bez Olivera :) ). Ďakujem JOJ, že zachránila túto reláciu.

Dobre vedieť!

Dobre vedieť! (2016)

Jedna z veľmi málo pozerateľných vecí slovenskej výroby. Toto je milé prekvapenie. Je to zábavné aj poučné hoci nadobudnuté informácie veľmi praktické využitie mať asi nebudú :) Zábavným program robia hlavne zaujímavé otázky, no aj moderátor je fajn. Najlepší je ale Kemka. Ten človek je šialenec v tom najlepšom zmysle slova.

Záhady tela

Záhady tela (2017)

Nájsť v našich končinách v TV niečo domácej produkcie čo by sa vôbec dalo pozerať je taký malý zázrak. A vlastne aj veľký. Táto relácia tam patrí. Je urobená celkom fajn zábavným spôsobom, ale tá zábava, samozrejme, veľmi závisí od konkrétnych hostí. A keď je jej občas aj menej, ešte vždy sa tam človek môže niečo zaujímavé a užitočné dozvedieť.

7EDEM s r. o.

7EDEM s r. o. (2001)

Svojho času najlepšia relácia slovenskej produkcie. Chápem, že nie každému taký formát sadne a pre mnohých je to možno príliš "statický" typ zábavy, ale skutočne to v dobrej zostave padajú aj skvelé komentáre k aktuálnemu dianiu. A to určite nie je jednoduché točiť takúto aktuálnu vec, kde treba veľa pohotovo improvizovať.