Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (34)

plagát

Mimi (2023) odpad!

Poprosím kompetentných z fochu aby niečo podnikli, ten Fornayovskej klystír je utrpením aj vtedy, keď točí pre skupinku paštikárskych intelektuálov z Lumiéra.  Keď sa ešte hrá na novú Plívovú-Šimkovú, je to ozaj bolestivé. Obzvlášť v dobe, keď sa domáca kinematografia pomaly dostáva  do priemernej/ nadpriemernej formy, nemá toto mimičudo čo pohľadávať v širokej distribucií. Stačí iba dúfať že ,,cieľová skupina" ktorá do kina príde na základe plagátu nebude dlho trpieť, je totiž jasné, že nikto príčetný nebude nútiť seba ani svoje decko drepieť v sedačke dlhšie než 15 minút.

plagát

Knír (2005) 

Najkrajšie WTF za dlhú dobu.

plagát

Vlkolak - Nočný lovec (2022) (TV film) 

Stopáž z toho robí najlepší Marvel film od Infinity War.  O desať minút viac a zlomil by som na tým hůl.

plagát

Zamestnanec mesiaca (2022) 

Pripomenulo mi to staré dobré Veberove filmy, takže presný zásah.

plagát

Stěnka Razin (1908) 

Už dlho som sa tak z chuti nezasmial.

plagát

Stretávka (2018) 

O triedu horšie než originál, to hlavne skrz premrštenú stopáž a prebotoxanú Tilovú držku ale na druhú stranu, takto nejak si predstavujem dobre spracovaný remake.  Nové postavy,nové situácie aj motivácie.  To čo ale robilo originálne Klassefesten filmom ktorý si pamätám doteraz,boli emócie,ktoré žiaľ tu medzi "Schweigerovským falusovým humorom" nenájdete.

plagát

Hot Dog (2018) 

Určite sa nedá povedať, že by to bol vrchol nemeckej komédie,predsa len Matthias aj Til sú už celkom mŕtve hviezdy,čo sa týka ich domácej kinematografie, ale na hektický večer pracovného týždňa to poslúži celkom dobre.  Za hranu vkusu, ako je to u oboch pánov v posledných rokoch dosť časté nezašli, takže za slabé tri hviezdičky.