Reklama

Reklama

Keď mali 18 rokov, kamaráti zo školy Nils (Samuel Finzi), Thomas (Til Schweiger) a Andreas (Milan Peschel) si mysleli, že sú nesmrteľní. Ale s pozvánkou na triednu stretávku po 30 rokoch dostanú čierne na bielom aj informáciu o tom, ako rýchlo letí čas. Berú to preto ako vítanú príležitosť, aby dobehli zameškané a opäť to poriadne roztočili: párty, chľast a ženy! Aspoň taký bol plán... Ale prekážkami sú starnutie, zlomené srdcia a rebelantská dcéra Thomasovej novej lásky, sedemnásťročná Lili (Lilli Schweiger) totiž využíva každú príležitosť, aby staršej generácii nastavila zrkadlo. S množstvom hélia, drinkov a extázy uvrhnú kamaráti zo školy triednu stretávku do totálneho chaosu. A na spiatočnej ceste si už uvedomujú, čo je v živote skutočne dôležité: rodina, priateľstvo a láska! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

Dudek 

všetky recenzie používateľa

O poznání pompéznější, luxusnější a nabušenější než dánský originál. Schweigerova verze nejenže pěkně nakynula ve stopáži, ale zároveň se přiklonila k mnohem větší expresivitě. Nejlépe je to vidět na scénách, které převzal z originálního snímku. Ten se, ačkoli jsou v něm též hojně zastoupena témata jako holení pohlavních orgánů, hemeroidy nebo zaseknutí varlat v lavici, pohybuje na míle od hranice trapnosti. Til Schweiger se nebojí tuto hranici často překračovat. Na druhé straně naprosto opomíjí některá další témata, která reflektovala v Dánské verzi krizi středního věku, třeba test kvality spermatu. Některé vlastní epizody by bylo lepší odstranit - kontrola hemeroidů na mole - jiné zase fungují docela slušně - nově přidaná postava dcery Lili napsaná pro Schweigerovu dceru. Ačkoliv bych sám ocenil kratší stopáž, je třeba uznat, že tempo si téměř celou dobu Třidní sraz drží velmi dobré. ()

GalaktikHero 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica filmu mala spád aj humor. Nasrať veľkého Ralfa, to nem moc dobrý nápad. A prirovnať ho, dnes už ku gerontovi Arnoldovi, ktorý je od neho o hlavu menší, to je ešte horší nápad! Tí dvaja starnúci impotenti sa vyžívajú v trápnostiach!  Koniec filmu je ako zadrhnutý motor. Skrátka humor prestane fungovať a zostane len tá trápnosť. ()

Reklama

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Dánsku predlohu som nevidel, preto hodnotím tento film ako taký :). Niekto by povedal, že to bola nemecká variácia Hangover-u. Ja poviem, že to bola s prehľadom veľmi pohodová komédia, pri ktorej som sa veľakrát s chuťou nasmial :). V praxi to ale nebolo len o tej komédií, zaujímavá totiž bola aj dramatická zložka filmu - problémy s "krízou stredného veku", ktorej vysporiadanie sa dotvorilo príjemnú pointu celého filmu :). Til sa opäť blysol veľkou pohodou a nadhľadom, ktorý sa nesie v celom filme. Trojica kamarátov doplnená o mladšiu Schweigerku Lilli skvelá. Hudba tentokrát (oproti ostatným filmom od Tila) menej výrazná, ale opäť skvelo dotvára atmosféru. Ak hľadáte veľmi pohodovú komédiu k popcornu na večer, tak určite do tohto choďte. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Neviem ako vás, ale keď som pred pár rokmi videl, že film pochádza z nemeckej produkcie, tak ma to zrovna nelákalo. Ale teraz sa karta otočila a Nemci naozaj točia dobré filmy, často dokonca nad hranicou priemeru. Čo sa týka Klassentreffen, bolo to nápadité, v mnohých ohľadoch aj vtipné, no bohužiaľ občas aj zbytočne nevkusné (zložka komédií, ktorej som nikdy neprišiel na chuť). Každopádne, trojica bizarných chlapíkov ťahala celý film nad hranice priemeru, a takou milou ozdobou bola aj Lilli. Naozaj škoda toho občasného tlačenia na pílu, ktoré bolo viac na škodu ako úžitok. Preto sa skôr prikláňam k 3* (ale globálne to bol skutočne lepší priemer). ()

jesuisnobody 

všetky recenzie používateľa

O triedu horšie než originál, to hlavne skrz premrštenú stopáž a prebotoxanú Tilovú držku ale na druhú stranu, takto nejak si predstavujem dobre spracovaný remake.  Nové postavy,nové situácie aj motivácie.  To čo ale robilo originálne Klassefesten filmom ktorý si pamätám doteraz,boli emócie,ktoré žiaľ tu medzi "Schweigerovským falusovým humorom" nenájdete. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama